lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Wednesday, 19 October 2016

Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence and Olay Regenerist Micro Sculpting Cream

Olay Miracle Duo - Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence and Olay Regenerist Micro Sculpting Cream

Hai semua. Bila bercakap mengenai produk yang digunakan oleh para wanita sekarang untuk menjaga kesihatan wajah, terlalu banyak nama-nama yang meniti di bibir masing-masing. Rasanya memang tak tersenarai nanti. Jadi meh khaty nak story sikit pasal suatu produk yang memang khaty guna sejak sekolah lagi. OLAY. Memang sudah ada pengguna tegarnya yang tersendiri. 

 http://ho.lazada.com.my/SHIPEt

Olay Miracle Duo

Olay juga telah mempelbagaikan jenis produknya mengikut usia wanita yang bersesuaian dan juga amat menitik beratkan kesihatan pada kulit wajah. Produk yang baru di lancarkan iaitu Olay Miracle Duo - Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence and Olay Regenerist Micro Sculpting Cream. Korang jangan ingat kumpulan muzik ja ada duo, produk Olay pun ada tau. Produk Olay Miracle Duo ini juga baru sahaja di lancarkan di malaysia. Jadi anda boleh la dapatkan produk Olay ini ya. 


Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence


 http://ho.lazada.com.my/SHIPEt

Sebenarnya bila guna miracle boost ni, wajah kita rasa lain tau. Sejuk ja. Pastu rasa dia punya cairan tu betul-betul meresap kat wajah. 

 http://ho.lazada.com.my/SHIPEt

Senang ja nak guna, lepas anda dah cuci muka,korang tekan dekat penutup tu dekat hujung jari, pastu boleh la calit-calit di seluruh wajah. Wangi tau.

Olay Regenerist Micro Sculpting Cream


 http://ho.lazada.com.my/SHIPEt

 http://ho.lazada.com.my/SHIPEt


Micro Sculpting cream ni sama juga macam pelembab wajah yang ada. Memang penting kan pelembab untuk menjaga kulit kita dari kekeringan. Gabungan pelembab dan Miracle boost ini akan membuatkan wajah anda kelihatan muda dan berseri selalu. Tak perlu nak solek tebal-tebal dah, biarkan ia kelihatan natural ja. Itulah kepentingan Miracle boost dan Micro Sculpting Cream, merawat dan membuatkan wajah kelihatan muda selalu tanpa di mamah usia.

 http://ho.lazada.com.my/SHIPEt


  • Niacinamide (Vitamin B3) :Merangsang dan perbaharui permukaan sel metabolisme serta mengurangkan kedutan.
  • OliveM (Antioxidant from Olive Extract): Bertindak balas bersama ramuan anti penuaan dan melindungi kulit dari kerosakan pengoksidaan.
  • Amino Peptides (Pro-Collagen molecules): Membantu memperbaiki kulit wajah disamping mengurangkan kedutan dan melembutkan kulit wajah.
  • Lys’lastine (natural extract of Dill seeds): Menganjalkan kulit wajah.

Sangat suka DUO produk olay ini, memang harganya agak tinggi, tetapi tahan lama tau. Kalau nak cantik kena la keluar belanja sikit, jangan berkira sangat. 

Jadi kepada anda semua, jangan lupa untuk lawati laman sesawang Lazada untuk dapatkan produk olay ini.

Anda juga boleh dapatkan diskaun sebanyak 15% apabila menggunakan kod "15LAPOCT30" semasa anda membeli  di Lazada

3 comments:

  1. cantik botol merah hihi dulu saya pernah try Olay jugak. Total Effect
    done follow sis
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Olay berwajah baru merah macam sk II

    ReplyDelete