lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 15 November 2016

Perancangan percutian bersama keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Perancangan percutian bersama keluarga


Assalamualaikum w.b.t

Yeay..ayam goreng..eh tetiba nak fefeling upin ipin. Itulah persaaan kalau nak buat plan holiday bersama family. Nak pula kalau ada promosi hujung tahun kan. Ye la, anak-anak dah cuti sekolah, jadi boleh la rancang nak bercuti dengan gembira. Kemana kita ni???

Percutian Keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Percutian hujung tahun bersama keluarga

Selalunya percutian yang khaty rancang dekat dekat saja sebab nak sampai cepat nak balik pun cepat. hehehehe. Boleh gitu. Tapi bila anak-anak dah makin besar, makin pandai pula anak -anak buat keputusan mana depa nak pergi. Tak mau asyik pergi tempat yang sama ja. 

Sempena cuti sekolah juga hujung tahun, pihak traveloka ada membuat promosi tau. Best kan kalau nak bercuti ada pula promosi. Boleh jimat perbelanjaan penginapan. Senang ja tau kalau nak dapatkan promosi tersebut, masuk ke laman web https://www.traveloka.com/en-my/promotion , di sana nanti anda akan dapati sendiri tempat dan harga yang pihak traveloka tawarkan. senang kan..Korang juga boleh semak di laman https://www.traveloka.com/en-my/

 https://www.traveloka.com


Cameron Highland

 https://www.traveloka.com/en-my/promotion

Sebenarnya, memang ada beberapa tempat sedang dalam senarai. Orang kata nak pergi bercuti jangan kelam kabut. Cool and releks ja. Sebab tu dalam senarai perancang nak pergi Cameron Highland. Tempat sejuk, damai dan nyaman pula tu. Anak-anak pun belum pernah sampai lagi. 

  https://www.traveloka.com/en-my/

Tengok la buah-buahan dia, memang nampak segar kan. Yang penting anak-anak dapat merasai untuk pergi lebih dekat dan merasai suasana Cameron Highland.

  https://www.traveloka.com/en-my/

Korang juga boleh cari tempat penginapan yang best-best tau, nak pula dengan traveloka yang sedang buat promosi kan, boleh la booking awal untuk dapatkan harga yang sangat berbaloi-baloi. Rasa macam duduk kat oversea pula. Hehehe

  https://www.traveloka.com/en-my/

Siapa la tak geram tengok strawberi, semua orang suka. Ye la, bukan boleh tanam merata-merata tempat kan.

Percutian Keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Khaty memang paling suka jagung kalau pergi cameron highland. Jagung sana manis. Memang la selalu makan jagung, tapi rasa dan kualiti buah tu agak lain sikit, harga pun berbeza la berbanding jagung yang biasa beli kat tempat lain. 

Percutian Keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Kalau pergi cameron highland, jangan lupa makan steamboat. Terbaikkkkk sangat tau. Tempat sejuk-sejuk, makan pula steamboat yang berkuah sup dan tomyam panas-panas. Adussss, terliorrr pula.

Tak sabar nak pergi. Anda macan mana? Ini family plan holiday khaty, anda mesti lagi best kan.

Untuk menikmati promosi yang sedang berlangsung di traveloka anda boleh melayari laman web ini https://www.traveloka.com/en-my/promotion untuk mendapatkan promosi pada harga yang sengat berbaloi. Selamat bercuti.

7 comments:

  1. selamat bercuti sis... seronok p cameraon... hopefully semua lancar... :)

    ReplyDelete
  2. Laju laju tengok website Traveloka. Heheh

    ReplyDelete
  3. Your post is very nice. Thank you so much for sharing. All pictures are beautiful and after watching fruits pictures, I am feeling hungry. :) Happy Holidays.

    ReplyDelete
  4. gambar dalam entri ni menarik...terliur tengok strawberry tu

    ReplyDelete
  5. baru je pergi cameron bulan lepas tapi bukan dgn traveloka. hehe

    ReplyDelete