lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 7 November 2016

JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL

Assalamualaikum w.b.t

Baru-baru ini khaty ada terima parcel dari Jus Qlabi Al Ehsan. Bila buka ja parcel, memang bau herba sangat kuat. Jadinya khaty bagi dekat ayah khaty untuk cuba. Sebab khaty sedang mengandung dan masih alah, memang tak sesuai nak ambil jus qalbi ini.

JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL


Alhamdulillah, bapa khaty cakap jus qalbi ini sangat bagus. Mana tak nya, umur dah meningkat, badan bukannya kuat macam orang muda. Setelah masuk hari ketiga bapa khaty mengambil jus ini, katanya badan rasa semakin ringan, angin memang keluar banyak dari segala tempat la.  


Walaupun bau bawang putih yang agak kuat, tetapi itulah kelebihan jus qalbi untuk membersihkan kolestrol. Bukan itu saja, jus qalbi juga merupakan agen pelangsingan badan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. Jadi lagi baikkan, kolestrol dan berat badan sekali dia kawal.

Dalam badan kita semua ada kolestrol. Cuma tak tahu mana yang lebih banyak. Yang baik atau yang jahat. Kalau anda nak chek kadar kolestrol masing-masing, boleh ja buat check up kat klinik yang berdekatan. Bagi hat badan kurus tu jangan ingat kolesrtol tak ada ya, semua kena chek bagi memastikan badan kita bebas dari kolestrol jahat.

Anda jangan risau sebab Jus Qlabi ini diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang asli seperti BAWANG PUTIH, HALIA, CUKA EPAL, LEMON DAN MADU ASLI
JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL

Kelabihan Jus Qlabi

    1.Mencuci dan Membuang Kolesterol
    2.Merawat Masalah Saluran Jantung Tersumbat
    3.Mencegah kompilasi jantung
    4.Menyingkirkan Toksin Dalam Badan
    5.Melancarkan Peredaran Darah
    6.Menurunkan tekanan Darah Tinggi
    7.Melancarkan sistem pernafasan
    8.Menghindari Penyakit Strok
    9.Mencairkan lemak
    10.Mengurangkan Serangan Gout
    11.Membuang Angin dalam badan
    12.Mengatasi Masalah Selsema
    13.Meningkatkan Daya Pemikiran dan Minda
    14.Melegakan sakit-sakit badan dan sendi
    15.Kaya dengan Vitamin C
    16.Menurun dan melangsingkan badan
    17.Menambah tenaga
    18.Meningkatkan sistem immunisasi badan
    19.Kesihatan yang berpanjangan
Jika ada yang berminat untuk membeli jus Qalbi ini , boleh buat tempahan di FB PAGE OFFICIAL JUS QALBI iaitu: JUS QALBI AL EHSAN. Atau boleh juga order Jus Qalbi di website algaepark.com.my/product/jus-qalbi-al-ehsan/.

Jika ada sebarang pertanyaan , boleh hubungi pihak Algae Park Sdn Bhd
No.80A, Jalan Renang 13/26 Seksyen 13, Shah Alam.
03-5511 4366
HP: 017-7300366 & 017-3730366
atau
email di official@algaepark.com.my.
Follow Instagram@qalbialehsan

1 comment:

  1. Memang terbaik laa jus qalbi .lya pon guna gak baru2 ni..

    ReplyDelete