lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 23 August 2016

Wednesday, 17 August 2016

15:00:00

Tempah banner Dengan Blogger Izzatie

Tempah banner bizzshop dengan blogger Izzatisuhaide


Assalamualaikum w.b.t

Nak buat banner, tapi tak pandai. jadi kena lah cari orang-orang yang bijak pandai pasal buat banner. Mujur adik comel izzatisuhaide sudi buatkan. Khaty bukan seorang yang cerewet, betulkan zatie. Yang penting cantik dan kemas serta elok mata memandang memang dah puas hati.


 www.instagram.com/by_khaty9


Ini lah banner yang telah siap. Khaty ada buat beberapa bisnes, tetapi sebagai agen. Bisnes sendiri masih mendaki lagi, belum meluas lagi. Jadi penting nya banner bagi sesebuah perniagaan adalah supaya orang tahu apa yang sedang anda jual.

Sekarang memang ramai yang boleh buat banner yang cantik-cantik, ada yang murah dan ada yang mahal. Terpulang kepada anda untuk memilih. 

Terima kasih lagi sekali untuk adik comel izzatisuhaide. Ada rezeki boleh tempah banner lagi. 

Tuesday, 9 August 2016

14:37:00

Kari kepala ikan Jenahak

Hujung minggu memasak Kari Kepala Ikan Jenahak

Assalamualaikum w.b.t
Hujung minggu keniasannya kalau tak ada rancangan untuk aktiviti luar, masak memasak bersama keluarga biras adalah satu kemestian. Pantang jumpa mesti masak. Nak masak mesti kena jumpa dan berkumpul. Apa yang istimewa?? Kari kepala ikan jenahak. Beruntung dapat biras yang menjalankan perniagaan jualan barang basah. Ikan jenahak menjadi pilihan. Jadi, apa lagi, mari la memasak. 

Hujung minggu memasak Kari Kepala Ikan Jenahak

Monday, 8 August 2016

14:52:00

Kuala Lumpur DahMakan

Perkhidmatan Dah Makan Memudahkan Warga Kuala Lumpur Untuk Menikmati Menu yang Sedap.

Assalamualaikum w.b.t
Hai semua. Dah Makan?? Kalau belum jom kita cari makan. Mana nak cari makan Yang sedap-sedap tapi tak mau join jalan jem?? Ada cadangan?? Kepada warga kuala lumpur, anda mesti gembira apabila ada satu servise yang akan mengahantar Lunch @ Dinner kepada anda tanpa perlu memandu sendiri. Seronokkan. Pilih dan bayar pastinya anda akan membuatkan anda lebih seronok sebab hanya perlu tunggu pesanan sampai. 




08:26:00

Doodle Fruit Games 2016

Assalamualiakum w.b.t
Hai semua. Comel ja tengok wajah google pagi ni. Biasalah hari minggu jarang buka internet.  Ada doodle fruit games tau yang comel ja. Rasanya tak bahaya kalau nak main sebab ianya lebih kepada sukan.

 https://g.co/doodle/cdzuyf

Friday, 5 August 2016

Wednesday, 3 August 2016

Tuesday, 2 August 2016

16:49:00

Gambar sehebat pakar bersama Huawei P9

Huawei P9 membuatkan gambar di ambil sehebat jurugambar profesional

Assalamualaikum w.b.t
Tetiba nak tulis pasal smartphone. Bukannya pakar, tetapi sebab ianya sesuatu yang hebat. Huawei P9, memang menarik tertarik deboom. Tengok iklan kat televisyen semalam pun dah tertarik. Tak mampu lagi, jadi setialah dengan Honor 4 dulu. 

Huawei P9 membuatkan gambar di ambil sehebat jurugambar profesional

Monday, 1 August 2016

16:13:00

Durian murah air terjun sedim

Durian murah dan sedap dari kampung sedim

Assalamualaikum
Alhamdulillah. Bahagianya rasa dapat makan durian dari sedim dengan puas sangat. Kali ke 3 baru bertemu jodoh durian sedim. Orang kata durian yang mai dari kawasan air terjun memang sedap sangat. Memang khaty setuju 100%. TERBAIK.