Perancangan percutian bersama keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Perancangan percutian bersama keluarga


Assalamualaikum w.b.t

Yeay..ayam goreng..eh tetiba nak fefeling upin ipin. Itulah persaaan kalau nak buat plan holiday bersama family. Nak pula kalau ada promosi hujung tahun kan. Ye la, anak-anak dah cuti sekolah, jadi boleh la rancang nak bercuti dengan gembira. Kemana kita ni???

Percutian Keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Lazada Online Revolution - Flash Sale & Kod Baucer Diskaun

Assalamualaikum

Berita baik buat kaki shopping online termasuk khaty.Online Revolution dapatkan kod baucer diskaun untuk potongan harga sehingga 95%. Wauuuu. Jangan lepaskan peluang yang ada untuk shopping sempena online revolution. Banyak kedai kedai online akan terlibat mulai 11.11 hingga 12.12.2016

 http://ho.lazada.com.my/SHJMvK

JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL

Assalamualaikum w.b.t

Baru-baru ini khaty ada terima parcel dari Jus Qlabi Al Ehsan. Bila buka ja parcel, memang bau herba sangat kuat. Jadinya khaty bagi dekat ayah khaty untuk cuba. Sebab khaty sedang mengandung dan masih alah, memang tak sesuai nak ambil jus qalbi ini.

JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL

Kari kepala ikan nyok

Assalamualaikum
Agak lama tak main masak-masak kat dapur. Nak pula sekarang tak berapa nak sihat, alah masih belum habis. Minggu ni best sikit sebab husband pegi market cari lauk sama. Teringin nak makan ikan katanya.Selalunya pergi ngan anak-anak ja.
Dah dapat menu nak masak hari ni. Kari kepala ikan nyok. Yummy...