SHOPBACK : MEMBELI BELAH DI ALAM MAYA SAMBIL MANJANA PENDAPATAN

MEMBELI BELAH ONLINE SAMBIL JANA PENDAPATAN BERSAMA SHOPBACK

Assalamualaikum.

Siapa suka membeli belah secara online? Khaty juga memang salah seorang yang suka membeli secara online. Banyak perkara dapat kita tengok tanpa perlu berkejar masa untuk pergi ke pasaraya. Jimatkan.

Shopback juga lebih kurang seperti medium online shopping yang ada sekarang, cuma apabila bershoping di shopback, kita keluar duit beli barang secara online sambil-sambil itu dapat juga kita menjana kembali pendapatan yang telah kita gunakan. Untungkan.

Korang tahu tak, ada lebih dari 1000 kedai online yang menawarkan pulangan cashback sebanyak 30% apabila kita membeli barang dari kedai online yang sedia ada.

 https://www.shopback.my/?raf=UHwCNI



1000 kedai online di shopback

Anda mesti rambang mata kalau dah terjebak dengan shopback. Ye la, ada 1000 kedai online yang anda boleh keluar masuk tengok barang-barang yang anda suka. Anda klik dan klik ja. Semuanya di hijung jari anda. Antara kedai online yang terdapat di shopback yang mana anda boleh godek-godek seperti booking.combusonlineticketguardian  dan expedia .

 https://www.shopback.my/?raf=UHwCNI

Molek sangat la sebab sekarang ni shopback sedang berlangsung Chinese New Year sale sehingga 80%. Apa tunggu lagi, jom la shopping. Best nya.

Sambil-sambil itu jom kita layan video ini sekejap untuk tatapan anda supaya lebih jelas lagi.



Daftar di shopback

 https://www.shopback.my/?raf=UHwCNI

  1. Anda boleh singup dengan facebook atau pun email dengan klik https://www.shopback.my/?raf=UHwCNI
  2. Anda juga akan dapat rewards untuk Referral Earning jika anda share link tersebut kepada rakan-rakan anda.
  3. Selamat membeli belah sambil menjana pendapatan ya. 
 https://www.shopback.my/?raf=UHwCNI

Rasanya lebih baik kita memilih medium yang memberikan pulangan balik pada kita. Jadi, shopping memang duit keluar, tetapi di shopback kita akan dapat reward yang telah di sediakan. Bijak memilih, bijak membeli.

0 komen:

Post a Comment