lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 23 January 2018

Dashing Menawarkan Hadiah Ke Manchester Buat Peminat Tegar Bola Sepak

Dashing Menawarkan Hadiah Ke Manchester Buat Peminat Tegar Bola Sepak

Go..Go..Go..Alea..Alea..Alea..Hai semua. Bersemangat tak nak main bola..hihi. Bukan apa, nak bagi tahu buat anda yang memang kaki bola, tidur bola, makan bola, main bola, pendeka kata semua bola, ini ada berita baik untuk anda. Sangat best la lagi-lagi buat peminat MCFC (Kelab Bola Sepak Manchester City) vs MU (Manchester United) akan ada satu hadiah atau ganjaran buat anda dengan hanya membeli dashing. Anda pasti dapat merasai suasana yang mengejutkan, nyanyian kelab, keseronokan, tenaga, kesakitan atau kegembiraan yang tidak dapat dijelaskan.
Liga Perdana Inggeris adalah salah satu liga bola sepak paling popular dengan jumlah pengikut tertinggi, termasuk diMalaysia. Ia akan menjadi satu kenangan terindah apabila mimpi menjadi kenyataan untuk semua peminat bola sepak dapat menonton secara live di salah satu stadium yang terkenal ini.

Liga Perdana Inggeris adalah salah satu liga bola sepak paling popular dengan jumlah pengikut tertinggi, termasuk diMalaysia. Ia akan menjadi satu kenangan terindah apabila mimpi menjadi kenyataan untuk semua peminat bola sepak dapat menonton secara live di salah satu stadium yang terkenal ini. 
Liga Perdana Inggeris adalah salah satu liga bola sepak paling popular dengan jumlah pengikut tertinggi, termasuk diMalaysia. Ia akan menjadi satu kenangan terindah apabila mimpi menjadi kenyataan untuk semua peminat bola sepak dapat menonton secara live di salah satu stadium yang terkenal ini.
DASHING, merupakan satu jenama khas buat lelaki hebat dimana ia mengandungi adrenalin yang mana memberi semangat serta aura kepada mereka untuk menghadapi dunia bola sepak. Dengan ini, DASHING sudah melangkah masuk untuk tahun ke-3 dan bersedia untuk Let's Go Contest Manchester! Hadiah utama dalam Let's Go Manchester Contest merupakan penginapan percuma, 4 hari 3 malam perjalanan balik ke Manchester, United Kingdom untuk 6 pemenang bertuah yang termasuk tiket VIP untuk menonton pertandingan secara langsung antara MCFC vs MU. Inilah 4 hari pengalaman makan, tidur dan bernafas di Manchester, Inggeris. Semuanya mengenai bola.

Liga Perdana Inggeris adalah salah satu liga bola sepak paling popular dengan jumlah pengikut tertinggi, termasuk diMalaysia. Ia akan menjadi satu kenangan terindah apabila mimpi menjadi kenyataan untuk semua peminat bola sepak dapat menonton secara live di salah satu stadium yang terkenal ini.
Bukan sahaja pemenang akan dapat menonton 2 daripada kelab bola sepak terbesar di dunia yang bertarung antara satu sama lain dari tempat duduk VIP mereka di Stadium Etihad ,tetapi ianya juga termasuk lawatan ke Muzium dan Stadium Bola Sepak Negara seperti Old Trafford, Etihad dan Anfield. Selain itu, terdapat peluang untuk berinteraksi dan meminta autograf daripada beberapa Legenda MCFC. Di samping itu, terdapat juga Tour Misteri Magical di mana tempat untuk para pemenang akan dibawa ke lokasi yang berkaitan dengan muzik band yang terkenal, The Beatles. Apa lagi yang anda inginkan buat para peminat bola sepak??
Liga Perdana Inggeris adalah salah satu liga bola sepak paling popular dengan jumlah pengikut tertinggi, termasuk diMalaysia. Ia akan menjadi satu kenangan terindah apabila mimpi menjadi kenyataan untuk semua peminat bola sepak dapat menonton secara live di salah satu stadium yang terkenal ini.
Apa yang perlu anda lakukan ialah membeli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam satu resit dan Whatsapp gambar resit dengan jelas, berikan nama seperti dalam NRIC atau pasport, no IC dan bukti pembelain ke + 6016-9972373. Sangat senang dah sangat mudah.

Jadi, apa tunggu lagi? Sertai sekarang dan jadilah salah seorang penonton yang akan berdiri di bahagian VIP bagi menonton perlawanan secara langsung dengan mata anda sendiri dengan 50,000 peminat yang lain dan DASHING, jenama penjagaan lelaki terkemuka di Malaysia! Peraduan ini berakhir pada 31 Januari 2018.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, anda boleh melayari www.facebook.com/Dashing.MY atau www.dashing.com.my atau hubungi nombor talian 03-80238311.

6 comments:

  1. Peminat bola sepak harus kena join nie kan. Kak Sue suka bau yang limited edition nie..

    ReplyDelete
  2. bestnya teringin nak p UK sebenarnya ni hehe

    ReplyDelete
  3. this is terbaek. nak beli la. untung-untung dalat pergi Manchester!

    ReplyDelete
  4. Teringin nak besalam ngan lukaku.. haha

    ReplyDelete
  5. Senang nye khaty. Beli je perfume dah boleh join contest kan.

    ReplyDelete
  6. Dh try main khaty. Max markah 40 aje dapat haha

    ReplyDelete