lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Thursday, 8 February 2018

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink |Minuman Tambahan Untuk Mata

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink | Minuman Tambahan Untuk Mata


Hai semua. Dari mata turun ke hati. Dari hati menimbulkan rasa cinta. Betul tak. heheheh. Bermadah berpunjangga  pula. Semua orang mesti tau kalau bab berkaitan mata, macam-macam cerita ada. Sebab tanpa mata kita tidak akan dapat menikmati pandangan dan nikmat yang di kurniakan oleh Nya kepada semua insan yang bernafas di dunia ini. Jadi jagalah mata kita sebaiknya untuk kita gunakan kepada perkara-perkaa yang bermanfaat. Berrybright,apa kaitannya dengan mata. Mai kita tengok. 

Apa itu  BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink?

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink merupakan supplemen mata yang berasaskan makanan utuh, dilengkapi dengan nutrisi penting untuk melindungi dan mengekalkan kesihatan serta penglihatan mata.
Pertama kali dapat BerryBright ni, memang kotak cantik. Mestilah kena cantik, kalau tak macam mana nak memukau pandangan mata pengguna untuk membeli kan. Bila buka ada 2 jenis BerryBright.
a. BerryBright Original – mengandungi fruktosa semulajadi, kandungan gula adalah bersamaan dengan setengah biji epal. 38 kalori setiap hidangan. Sesuai untuk semua peringkat umur.
b. BerryBright Stevia – Tidak mengandungi gula tambahan,menggunakan Stevia yang berasaskan tumbuhan sebagai pemanis. 31 kalori setiap hidangan. Diperkaya dengan antosianinn Bilberi Eropah dan beri campuran. Sesuai untuk semua peringkat umur. Tetapi disyorkan untuk individu yang ingin mengurangkan pengambilan gula dan pesakit kencing manis.

Jadi anda boleh la merasai 2 jenis perisa tersebut. Anda nak tahu, setiap sachet memberikan faedah yang sama dengan memakan 100 buah blackcurrant serta tinggi kandungan Vitamin C – 500mg per sachet – bersamaan 10 biji buah oren. Makdunya apa?? Maksudnya BerryBright ini memudahkan anda untuk mendapatkan khasiat yang beloh di dapati dalam buah-buahan tersebut. Kalau tengok jumlah buah macam banyakkan kena makan, tetapi BerryBright dan gabungkan semua dan ianya hanya tinggal bancuh dan minum.

Siapakah yang boleh minum  BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink ini?

-Pengguna contact lens. 
-Mata kering dan letih. 
-Semua orang! Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas
-BerryBright mengandungi nutrien larut air yang membolehkan ia diserap dengan pantas dan memberi kelegaan dan sokongan kepada mata kita. Berhadapan dengan skrin untuk jangka masa panjang. 
-Lutein mampu melindungi retina daripada sinaran biru yang merbahaya (datang daripada telefon pintar, tv, computer dll) yang boleh menyebabkan kerosakan dan mempercepat proses penuaan mata.
Lingkaran hitam bawah mata. BerryBright diformulasi untuk meningkatkan peredaran darah (peredaran mikro) dengan menyingkirkan toksin, mengurangkan pembentukan lingkaran hitam bawah mata dan memberi anda penglihatan yang lebih segar dan jelas. Sokongan nutrisi dan pemakanan untuk kesihatan mata yang lebih baik. Keperluan dan permintaan terhadap nutrisi dan pemakanan untuk kesihatan mata telah menaik secara dramatik disebabkan oleh gaya hidup moden kini. Nutrisi dan pemakanan yang lebih baik dapat membantu mengelak pelbagai penyakit timbul dan mengekalkan penglihatan mata.

Cara Penyediaan BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink
-Sediakan 150ml air bersuhu bilik/ air sejuk.
-Tambah satu sachet Bright Berry
-Kacau, gaul rata dan minum dengan segera untuk mengelakkan pengoksidaan.

 BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink juga telah menerima pelbagai anugerah dan diantaranya :-

-Malaysia Health & Wellness Brand Awards 2017, dianjurkan bersama Sinchew Daily and Life Magazines, disokong/ disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
Pemenang – Kategori “Makanan Kesihatan” (Health Food)

-Natural Health Readers’ Choice Awards 2017, 2015, 2014
Pemenang - "Suplemen Penjagaan Mata Semulajadi Terbaik“(Best Natural Eye Care Supplement)

-Long Life Health & Beauty Awards 2015 & 2014
Pemenang – Kategori “Penjagaan mata” (Eye Care)


Anda yang nak cuba boleh lah beli BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink di farmasi seluruh Malaysia atau beli je online, dan jangan lupa masukkan kod diskaun khas untuk anda khatydc01 dan kod ini hanya sah sehingga 15 March 2018 nanti.

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink Original RM 44.90

BERRY BRIGHT Eye Nourishing Drink  Stevia RM 49.90


8 comments:

  1. kena grab sementara ada discout ne. mata nak pakai lama

    ReplyDelete
  2. bagus ni..selalu penat mata masa drive panas2

    ReplyDelete
  3. serious nmpk menarik sbb packaging dye kaler purple.

    ReplyDelete
  4. Bonde dah try... rasa dia sedap, mata pon jadi segar lps minum!

    ReplyDelete
  5. mata pun nak kena jaga jugakkan...sebab mata tu penting...so memang kenalah dengan produk ni yang mementingkan kesihatan mata...

    ReplyDelete
  6. wah... mate pon kene jaga jugak kan

    ReplyDelete
  7. Kalau ada rezeki.Gonna try it. Sebab mata ni memang satu tempat yang susah sikit nak dijaga sebab kadang tu eyebag la, apa la :) Thanks for sharing awak.

    ReplyDelete