lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 13 March 2018

Daftar Kad Watson Dapat Free Hadiah

Daftar Kad Watson Dapat Free Hadiah

Hai semua. Baru-baru ni kan, masa waktu lunch, saja la singgah ke watson nak beli eye brow sebab dah habis. Ok lepas dah pilih tu, beratur la nak bayar. Sekali nampak akak yang depan tu staff watson tengah promote suruh buat kad. Biasalah staff mesti kena promote. Tapi kali ni macam best sikit sebab staff ada bagi hadiah dekat akak tu sebab daftar. Senyum lebar la kan dapat hadiah. Banyak juga tau dalam 3 barang. Jadi bila sampai giliran khaty, sama juga staff tanya akak nak buat member kad tak? Kami ada hadiah nak bagi. Sekali dia buka hadiah atas meja. mesti la senyum juga sebab hadiah yang agak banyak dan lumaya.
Daftar Kad Watson Dapat Free Hadiah
Ok, banyak juga hadiah yang staff bagi. Ada beg makeup, ada gelas mug dan juga perhiasan budak perempuan. Best kan. 
Daftar Kad Watson Dapat Free Hadiah
Ini adalah perhiasan yang tak akan pernah di tolak oleh mana-mana budak perempuan yang sedang membesar. Dah pandai belajar hias diri, ini lah perhiasan yang wajib ada. Masa khaty kecil pun memang gila beli getah rambut dan sepit. Memang buat main dengan kawan-kawan. Siapa buat juga, ngaku lekaih. Hihihi.
Daftar Kad Watson Dapat Free Hadiah
Ini adalah beg yang boleh letak baarng makeup. Tapi khaty buat beg kecil dekat pejabat. Senang la bila nak keluar rehat, letak ja handfon dengan beg duit dalam 1 bag.
Daftar Kad Watson Dapat Free Hadiah
Ini lah mug yang khaty cakap tu. Mug dari Luminarc. Besar dan berat mug ni. Tak tahu bila nak guna. Tapi cantik.
Daftar Kad Watson Dapat Free Hadiah
Bila anda dah daftar kad watson, anda kena masuk ke laman web watson untuk daftar semula kad di bawah nama anda dan juga untuk aktif kan kad. Kalau tidak nanti tak boleh tebus@guna mata yang terkumpul dalam kad. Rugikan. Lagipun tak perlu nak renew. So, bayar sekali saja. Ada juga tanya staff watson, free gift tu ada sampai bila? Saff watson cakap sampai hadiah habis.Kena ingat bukan hadiah yang mahal-mahal sangat, staff nak clearkan barang yang ada. Ok la kan. Selamat ber shopping di watson.

8 comments:

  1. Wa seronoknya... nak test ke watson hari ni , kot dpt kat hadiah percuma.. kakak pun takde kad lagi ni...

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/google-adsense-approve.html

    ReplyDelete
  2. Wahhh baru tahu. Semua watson ke ni?

    ReplyDelete
  3. menyesal pula tak daftar kad hari tu

    ReplyDelete
  4. Alaaaa...betul ke ni...semua cawangan watson ke?

    ReplyDelete
  5. Wahhh....seronoknya.. Macam nak pergi daftar juga lah...hehe..

    ReplyDelete
  6. bestnya sampai bila ne ada tawran menarik ne. Pantang nampak ada hadiah laju jew si miza ne

    ReplyDelete
  7. Saya dah lama daftar kad watson.sikao hb point byk expired..hehehe

    ReplyDelete