lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 23 March 2018

Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan

Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan

Elldora Snow Crystal| Ini merupakan suatu produk yang begitu kaya dengan bahan-bahan yang sangat bagus untuk penjagaan kulit wajah. Pada anda yang menginginkan kulit wajah cantik, pololes dan berseri tanpa perlu mengeluakan belanja yang tinggi, boleh dapatkan Snow Kristal keluaran Elldora ini dengan segera. 
 


Rasa Snow Crystal sangat lah sedap. Macam makan gula-gula perisa laici tau. Sebab tu wajah jadi cantik sebab bila makan mesti tersenyum. Jerawat dan seangkatan pun malu dah nak keluar gitu. Ye la kan, memang senyuman itu akan menambahkan lagi kecerian wajah. Di tambah dengan 22 bahan yang terkandung dalam Snow Crystal  , bertambah  magiknya kesan yang terjadi apabila anda mengambil Snow Crystal  secara konsisten.
Dalam masa 7 hari anda akan mula rasa perubahan sedikit demi sedikit. Bukan mendadak tau. Memang nak cantik, tetapi biarlah secara selamat dan perlahan-lahan biar ianya serasi dengan kulit wajah kita.
Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan
Khaty sendiri dah cuba dan yang paling berani khaty buat adalah pergi kenduri kahwin tanpa secalit makeup pun. Pakai lip bam je tauPercaya tak?? No filter atau apa saja seangkatan dengannya. Berbaloi sangat kan.
Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan

Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan

Apa yang menyebabkan wajah jadi glowing dengan hanya mengunyah Snow Crystal ini? Mula-mula anda perlu tahu apa kah itu Snow Crystal by Elldora ini. cuba lihat maklumat di bawah.

Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan




Ada 22 bahan yang mana telah digabungkan menjadi satu tablet yang boleh di ambil secara pantas. Pagi dan malam secara konsisten. Ada 60 biji tablet. Kunyah je tablet tersebut. Agak-agak la kan, sempat tak anda nak makan 22 bahan yang ada dalam Snow Crystal secara serentak. Tak boleh kan. Jadi pihak Elldora sangat bijak dan pandai dalam mencari dan mengkaji serta selepas itu telah menghasilkan produk Snow Crystal untuk memudahkan anda wanita mahupun lelaki untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat dan cantik secara selamat dan tanpa perlu mengeluarkan belanja yang tinggi. 



Jadi anda tidak perlu risau dan takut kerana produk Snow Crystal by Elldora ini kerana :
  • Glow di dalamnya di adun dengan bahan semulajadi
  • Formulanya untuk kulit lebih cerah dan sihat dan bercahaya.
  • Selamat dan berkesan
  • Keluaran Bumiputera Muslim
  • 100% bahan semulajadi
  • Tanpa menggunakan bahan terlarang dan berbahaya
  • mempunyai kelulusan KKM
    Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan
Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan

Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan

Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan







Elldora Snow Crystal| Kunyah-Kunyah Je Wajah Cantik Menawan

Jika anda ingin mengetahui lanjut mengenai Snow Crystal yang mana memang akan membantu anda  untuk dapatkan kulit cerah berseri, bersinar dan tona sekata , boleh lah rujuk di sini:-

Careline: 019-2271077
Facebook: Elldora Beauty HQ
Instagram : Elldora Beauty HQ
Website: elldora.blogspot.com

Elldora Empire
~Inspire Your Desire~


Sebelum Khaty terlupa, Elldora juga bakal memperkenalkan produk baru keluarannya iaitu ELLDORA MAJESTIC TOUCH TREATMENT FOUNDATION dan DERMALIC SKINCARE. Kedua dua produk ini akan berada di pasaran tidak lama lagi. Dengan bantuan Doktor Perubatan dan Chemist, terhasillah produk Elldora ini yang diformulasi khas buat korang yang inginkan produk yang selamat dan natural di mana ia mampu merawat, memutih, meremajakan dan mencantikkan kulit.



3 comments:

  1. Sc memang sedap dan nampak berkesan kan.tak rugi amalkan sc

    ReplyDelete
  2. nampak jelas juga perbezaan khaty sebelum dan selepas.. mmg makin gebu dan berseri2 laa

    ReplyDelete
  3. Senang kunyah2 dah boleh cantik. Bahan2 pun semulajadi. Ada KKM aporoval lagi. Makin cun lah khaty.

    ReplyDelete