lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 6 March 2018

Hasil Terjebak Di Shopee

Hasil Terjebak Di Shopee Sambar Baju Yusran Dan Handbag Voar Paris.

Hai semua. Minggu lalu memang gila-gila punya shopee buat sale. Sampai rambang mata nie dok pulun tengok hat mana bekenan di hati. Poket pun tak berapa tebal, jadi tengok masuk troli pun tak banyak yang lepas dari kawalan, hanya ada 2 item saja yang lepas yang mana barang tersebut memang nak guna. Hasilnya dapat baju yusran dan handbag. Jadi la kan.
Hasil Terjebak Di Shopee Sambar Baju Yusran Dan Handbag Voar Paris.
Haah, nampak tak dapat beli handbeg tapi dapat sekali apa orang panggil pouch bag. Memang sangat berguna la nak pula bila handbag yang ada pun minta tukar ja. Ni dah ada peluang khaty beli ja terus.

Hasil Terjebak Di Shopee Sambar Baju Yusran Dan Handbag Voar Paris.

Ini pun best. Sebabnya dah lama khaty tak beli baju baby, nak keluar pun malas sebab nanti bukan baju baby ja beli, segala macam sampai penuh troli. Jadi kita beli masuk troli tak yah tolak, cuma nanti kena tolak duit  ja sebab nak bayar kan. hehehe

Hasil Terjebak Di Shopee Sambar Baju Yusran Dan Handbag Voar Paris.

Memang sengaja beli saiz besar sebab yusran makin debab, baju semua banyak dah fit. Tak pa yusran, membesar lah dengan sihat dan kuat ya. Ini yang khaty beli memang semua baju lobang-lobang sebab nak bagi angin masuk. Kebetulan badan yusran memang tengah naik ruam sebab panas, jadi baju macam ini memang sesuai.

Hasil Terjebak Di Shopee Sambar Baju Yusran Dan Handbag Voar Paris.

Yang paling best sebab dapat free gift beg. Khaty memang suka benda free, nak pula beg yang boleh guna pakai macam ni. Boleh bawa macam-macam dalam beg. Siap ada butang lagi untuk tutup bag. Memang untung la beli baju dapat beg. Sapa nak bagi kan. Seronok nya shopping dekat shopee.

Yang paling best, semua tadi boleh dapat dengan harga rm120 sahaja. jdi tak keterlaluan kalau khaty kata masih berpatutan dan murah. Jadi anda jangan tunggu lagi, kalau ada dengar mana-mana shopping online buat sale, grab je mana yang bekenan. Tengok sama harga takut ada yang tak termasuk harga sale. Mommy happy sangat.

7 comments:

  1. Waaa.. shopping nau2. Hehehe...zaman skrg kat hujung jari je kan..

    ReplyDelete
  2. Cantiklah beg dia. Suka mama tgk. Seronok beli kat Shopee kan

    ReplyDelete
  3. Daim pun membesar..bju byk xmuat. Boleh survey Shopee. Ok baby tu nmpk memarik..ada free bag

    ReplyDelete
  4. Budak2 memang elok beli baju besar skit..bleh pakai lama...

    ReplyDelete
  5. Bila shopping dekat shopee memang rambang mata tau.kira harga rm120 tuh kira berbaloi lah kan

    ReplyDelete