lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 16 March 2018

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator | Bantuan Kecemasan Paling Pantas Untuk Atasi Masalah Tayar Pancit

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator | Bantuan Kecemasan Paling Pantas Untuk Atasi Masalah Tayar Pancit

Hai semua. Apa tindakan pantas anda bila tengok tayar kereta anda pancit? Tak kira la waktu nak pergi kerja atau nak balik kerja, balik shopping mahupun balik dari bercuti? Mesti gabra tahap gaban kan. Kalau yang ada suami mesti nak hantar wassup walapun tahu jawapannya cari la bengkel yang terdekat, atau pun tunggu si dia datang untuk menolong anda. Itu semua lambat. Haah, ini yang nak bagitahu ada satu produk baru yang mana memang pembantu, penyelamat paling pantas lah untuk tolong anda waktu tayar anda pancit, kalah la superman ka yang seangkatan yang berkuasa dengannya. KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator. Pernah dengar tak? Ini lah produk yang paling sesuai untuk membantu anda menyelesaikan masalah tayar pancit.
KRONOS FLATNOMORE | Bantuan Kecemasan Paling Pantas Untuk Atasi Masalah Tayar Pancit
Bukan senang untuk tukar tayar jika tiba-tiba pancit terutamanya bagi seorang wanita. Kudrat tu tak sekuat orang lelaki. Sekarang kalau di lihat, majoriti ramai wanita membawa kereta berbanding lelaki yang lagi suka naik motosikal. Jadi, rasanya adalah perlu dan rasanya patut dapatkan satu KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator untuk simpanan dalam kereta anda.
KRONOS FLATNOMORE | Bantuan Kecemasan Paling Pantas Untuk Atasi Masalah Tayar Pancit

Kebaikan kronos flatnomore tyre sealant & inflator

Bila nak beli sesuatu produk, paling penting kena tahu harga, kualiti dan kebaikannya kepada kita. Sama juga dengan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator, apa yang menyebabkan kita perlu untuk dapatkan satu untuk simpanan kita. 
  • TIDAK perlu tukar tayar
  • Senang untuk Digunakan
  • Tampalkan lubang tayar dalam masa 90saat 
  • Tidak memerlukan sebarang peralatan
  • Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
  • Formula yang mesra alam & tidak mudah terbakar
  • Di buat daripada 100% polimer organik
  • Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
  • WARANTI 2 tahun
    KRONOS FLATNOMORE | Bantuan Kecemasan Paling Pantas Untuk Atasi Masalah Tayar Pancit
1. KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator hanya digunakan ataupun bantuan untuk menyelesaikan masalah tayar pancit ketika anda betul-betul dalam keadaan kecemasan sahaja sementara anda nak pergi ke bengkel kereta untuk proses selanjutnya. Jangan nanti buat-buat lupa ya, pastikan selepas guna terus pergi chek tayar di bengkel. 

2. Hanya di gunakan untuk tayar jenis TUBELESS SAHAJA dan rasanya semuanya kereta sekarang kebayakannya guna tyre tubeless.

3. Di nasihatkan jangan memandu melebihi 120km selepas anda guna KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflatorsebab takut berlaku sesuatu yang tidak diingin pada tayar kereta anda nanti. Rasanya anda juga tahu anda perlu berhati-hati untuk mengelakkan dari berlaku perkara yang tidak di ingini. 


4. KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ini pula selamat disimpan di dalam kereta dan tahan panas . Tetapi jangan lah letak di tempat yang direct kena panas, sebaiknya simpan di dalam bonet atau di bawah kerusi.

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator kini juga datang dalam 650ml yang mana merupakan salah satu botol terbesar di pasaran dan sekarang sedang di jual pada harga promosi yang sangat berbaloi pada harga RM49.90 (NP RM69.90 ). Selagi stock masih ada dan masa terhad. Kena grab cepat-cepat la ya.
KRONOS FLATNOMORE | Bantuan Kecemasan Paling Pantas Untuk Atasi Masalah Tayar Pancit

Ok, berita gembira buat anda semua, untuk bulan mac ini ada hadiah yang anda boleh menangi iaitu LATTISSIMA TOUCH NEPRESSO COFFEE MAKER berharga RM1699. Anda hanya perlu :-

  1. like FB dan kongsi page / video KRONOS FLATNOMORE
  2. like IG KRONOS FLATNOMORE 
    KRONOS FLATNOMORE | Bantuan Kecemasan Paling Pantas Untuk Atasi Masalah Tayar Pancit
Jika anda ingin mengetahui lanjut mengenai  KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni atau kalau anda berminat untuk beli, boleh lihat maklumat di sini 

EMAIL : inquiry@keystons.com 




CONTACT NUMBER : 011-2607 3633

4 comments:

  1. Memang elok standby sebotol dalam kereta.kalau tayar pancit takdelah kita gelabah kucing nak hadapkan

    ReplyDelete
  2. Uiskk menarik produk ni. Tak pernah tahu pun ada .. bagus bagus, terima kasih sbb tulis

    ReplyDelete
  3. untuk perempuan macam kita ni mmg amat membantu. kalau tetiba flat tyre mmg blur la tak tau nak buat apa

    ReplyDelete
  4. hi. jom la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete