lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 12 March 2018

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZ BUY



EZ BUY | Merupakan sebuah gedong online shopping yang besar di mana ia memudahkan para pelanggang untuk membeli barangan dari luar negara dengan bebas. Sebenarnya khaty juga baru berjinak-jinak dengan EZ BUY sebab terlalu banyak pilihan online shopping yang wujud bagaikan cendawan selepas hujan. Jadi anda kena bijak memilih.
Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY

Produk daripada JD.com dan Mogujie kini berada di EZ BUY


Terkini EZ BUY telah menambah 2 lagi rangkaian jaringan internet terbesar bagi produk dari china iaitu JD.Com dan juga Mogujie bagi memudahkan anda membeli barang secara online. Menarik kan dibawah 1 website anda boleh shopping pelbagai jenis barang dari negara yang telah di pilih.

JD.Com - JD.com sebenarnya adalah Jing dong (京东), satu lagi laman web e-dagang terkemuka di China. Perbezaan di antara Taobao (Alibaba) ,dimana anda akan nampak JD.com dari segi kualiti produk, kepantasan penghantaran, kesahihan produk serta servise perkhidmatan pelanggan yang cekap dan pantas.

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY


Mogujie - Merupakan syarikat rangkaian sosial di China. Aplikasinya Mogu merupakan aplikasi fesyen perdagangan sosial, yang dilancarkan secara rasminya di Amerika Syarikat dan Eropah pada Oktober 2015, dan ia juga merupakan aplikasi fesyen sosial yang ditubuhkan di China tetapi menyasarkan golongan muda di pasaran Barat.

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY


Kedua-dua nya sebenarnya mempunyai satu target di mana menyasarkan ramai pengguna online untuk membeli belah di rangkaian tersebut. 

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY


Ok, anda boleh terus masuk ke laman sesawang JD.com untuk melihat produk dan barangan yang telah di sediakan. 

Ok, bila dah masuk nampak semua tulisan dalam bahasa Cina kan. Jangan susah hati sebab anda boleh guna Google Translet untuk mencari barang yang anda mahu.

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY

Contoh di sini, khaty telah taip blanket. Dah anda translet kan kepada bahasa Chinese (traditional) untuk memudahkan  kerja anda dalam mencari barang. Nampak tak di keluar dalam perkataan bahasa cina.

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY

Jadi, seterusnya anda masukkan ayat tadi yang mana anda telah copy paste ke dalam kotak carian JD.com tadi. Maka nampak la gambar blanket yang ada di dalam JD.com ini.

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY

Ok anda klik gambar blanket yang anda inginkan, amik link gambar tersebut dan copy untuk kita masukkan link barang tersebut ke dalam EZ BUY.

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY

Taraa. Dah keluar gambar blanket dengan siap harga dalam ringgit malaysia lagi. Senangkan. Biasalah di permulaan nya memang agak leceh, tetapi bila dah pandai, jenuh lah anda nak selamatkan duit dalam acc anda. Selamat bershopping.

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY


Anda yang rasa ragu-ragu, boleh ja tengok klik kotak yang berwarna merah tu untuk tengok review, memang tak faham, tetapi melihatkan peratusan yang tinggi itu cukup menunjukkan ianya barangan yang berbaloi untuk di miliki.

Mogujie pula lebih kepada style atau fesyen yang terkini. Jadi kalau anda masuk ke dalam web Mogujie, rasanya dah tak pandang kiri kanan sebab busana yang di sediakan samada kanak-kanak atau dewasa semuanya cantik-cantik. Anda cuma perlu bijak memilih saja. 

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY

Kan dah cakap. Semuanya cantik dan comel-comel ja. Terpaut tak di mata dan hati anda??? Langkah dia sama saja dengan JD.com. Ikut step yang ada mesti tiada masalah. Kalau dah suka, yang susah pun jadi senang kan.

Pengguna boleh membeli produk daripada JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY
Yang khaty jelaskan tadi merupakan beberapa langkah untuk anda membeli produk JD.Com dan Mogujie melalui EZBUY. Anda juga perlu untuk berdaftar dengan EZ Buy bagi memudahkan proses selanjutnya. 


  Menarik pasal EZ BUY!!
  • Harga dan diskaun yang tercapai dek akal
  • Banyak pilihan produk luar negara yang berkualiti dan cantik
  • Kos penghantaran sangat murah dan ada juga free serta cepat dan pantas
Selain itu anda juga boleh download applikasi EZBUY di telefon anda. Dan kini anda boleh teruskan shopping dengan EZBUY di mana sahaja.


"By registering for an ezbuy account now, you are entitled to a RM15 cash off voucher along with a 15% shipping fee discount". Anda boleh klik link untuk daftar di sini https://marketing.ezbuy.my/ezbuyMobileRegister/index_v2_MY.html?identId=gDPoKJ untuk dapatkan nya.


Daftar sini <<< Ezbuy >>>

2 comments:

  1. First time tahu pasal ezbuy ni hehe. Macam macam barang jugak eh barang yang ada. Rambang huu.

    Blog updated! Chuan Chuen Home School Bangkok.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/chuan-chuen-home-school-bangkok.html

    ReplyDelete
  2. Wah dah ada tambahan barj.lama tak sholping kat ezbuy.id ezbuy pun dah lupa.hahaha

    ReplyDelete