lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 26 March 2018

Sensez Beauty | Merawat Rambut Dengan Bahan Semulajadi Bebas Paraben Dan Silikon

Sensez Beauty | Merawat Rambut Dengan Botani Extraks Bebas Paraben Dan Silikon 

Hai semua. Sejak melahirkan anak yang ke tiga,kejadian keguguran rambut amat kritikal. Pelbagai cara dah cuba, tetapi memang bukan semua yang serasi. Baru-baru ni khaty cuba lagi guna produk dari Sensez Beauty. Memang sesuai untuk orang asia. Tambahan pula khaty memang seharian memakai tudung, jadi kena extra lebih menjaga kulit kepala dan rambut agar tidak berbau.Sensez Beauty Smooth & Shiny Hair Shampoo For Damaged Hair with Cucumber & Lime Extract menjadi pilihan khaty dalam usaha merawat keadaan rambut yang kritikal.
Sensez Beauty | Merawat Rambut Dengan Bahan Semulajadi Bebas Paraben Dan Silikon

Sensez Beauty Smooth & Shiny Hair Shampoo For Damaged Hair with Cucumber & Lime Extrac
Sensez Beauty | Merawat Rambut Dengan Bahan Semulajadi Bebas Paraben Dan Silikon

Kenapa khaty memilih Smooth & Shiny Hair Shampoo For Damaged Hair with Cucumber & Lime Extrac.
  1. Ianya sangat wangi. Ini memainkan peranan penting untuk khaty sebab bau dia akan menambat hati dan jiwa dahulu sebelum baca dia punya maklumat yang lain. Mesti anda pun kalau jumpa syampoo akan cium bau dulu kan.
  2. Kunci kelembutan rambut 24 jam. Yang ini  memang sangat bagus sebab balik rumah buka tudung rambut masih lagi wangi dan segar.
  3. Mengurangkan kehilangan rambut. Macam khaty cakap kes keguguran rambut khaty sangat kritikal. Sekarang dah nampak kesan jumlah yang gugur agak berkurangan sedikit berbanding sebelum ini.
  4. Rambut yang hilang akan bertambah. 
  5. Diperkaya dengan vitamin B5 & Botanical Extracts
  6. Di perkaya juga dengan extract timun dan limau nipis.
  7. Bebas paraben & juga silikon
Shampoo keluaran sensez beuaty ada 3 jenis tau. Ianya juga boleh didapati di kedai jualan seperti Watson dan Healthlane pharmacy . Kalau anda nak beli secara online juga boleh sebab jenama SENSEZ BEAUTY ini dah ada di dalam kedai online lazada. Jadi lagi mudah untuk dapatkan nya. Best kan.

Sensez Beauty merupakan produk yang boleh digunakan hari-hari di mana ia menggunakan botani extraks sesuai untuk perlindungan sesisi keluarga. Ianya diilhamkan oleh warisan alam semula jadi yang kaya di Asia, Sensez Beauty diperkaya dengan kehebatan berganda dari bahan-bahannya untuk kebaikan dalam menjaga rambut dan kulit kita. Bukan sahaja shampoo, malah terdapat banyak lagi produk yang ada untuk kegunaan kita semua.
 https://ecoblisslifesciences.com/index.html

Bau wangian dari SENSEZ BEAUTY sangat menambat hati dan aroma hidung khaty. Mana tak nya, bila balik buka ja salah satu produk SENSEZ BEAUTY ni, tiba-tiba macam sedang berhehat di sebuah spa yang sangat tenang dan terbuai seketika. Hebat sungguh adunan botani extraks yang yang di gunakan sehingga mewujudkan suasana yang sungguh tenang dan penuh dengan aromatik.

Sensez Beauty | Merawat Rambut Dengan Bahan Semulajadi Bebas Paraben Dan Silikon

 Shower Cream ini sangat wangi dan lembut teksturnya. 

Sensez Beauty | Merawat Rambut Dengan Bahan Semulajadi Bebas Paraben Dan Silikon

Sensez Beauty | Merawat Rambut Dengan Bahan Semulajadi Bebas Paraben Dan Silikon

Sensez Beauty | Merawat Rambut Dengan Bahan Semulajadi Bebas Paraben Dan Silikon
Ini adalah yang paling khaty suka sebab bau setiap satu perfume hand gel betul-betul wangi. Tak sangka tau walau pun kecil tetapi baunya sangat dan tersangat wangi. Bila pakai pun tangan rasa sangat lembut . Tak tahu la nak cakap dia punya bau tu. Macam nak makan pun ada.
Anda semua yang berdekatan boleh lah terus ke jualan truck yang akan diadakan mulai  30 mac 2018 sehingga 12 april 2018. Klik link di bawah untuk melihat jadual jualan truck.


https://www.facebook.com/notes/sensez-beauty/sensez-beauty-on-the-go-mobile-truck-time-location/202302593874389/

Untuk makluman anda, jika anda berminat untuk mendapatkan produk keluaran Eco Bliss ini, boleh rujuk maklumat di bawah:-

Facebook : sensez-beauty

4 comments:

  1. 1st time dgr produk ni...sesuai sangat untuk seisi keluarga..

    ReplyDelete
  2. Hari tu Bonde beli perfume hand gel tu dekat farmasi, suggest dari Fatin... sekali dia pulun semua tak kongsi pon hu hu hu dia kata wangi sangat dia suka tak sangka ada banyak produk dia rupanya.

    ReplyDelete
  3. Banyaknya produk under sensez ni. Bagus ye sebab bebas paraben dan silikon.

    ReplyDelete
  4. X pernah jumpa lg.nanti boleh try cari kat watson.saya memang ada masalah rambut gugur.sekarang pakai himalaya

    ReplyDelete