Tebus Tiket KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Sempena Cuti Sekolah Akan Datang - KhatyAiman KhatyAiman: Tebus Tiket KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Sempena Cuti Sekolah Akan Datang
Textual description of firstImageUrl

Tebus Tiket KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Sempena Cuti Sekolah Akan Datang

khatyaiman | 3/16/2018 08:00:00 am | 2 Komen

Tebus Tiket KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Sempena Cuti Sekolah Akan Datang


Hai semua....

Minggu ni last sekolah lepas tu cuti kan..yeay cuti sekolah kembali..walau tak lama still kena reward anak kita kan...pada korang yabg belum ada apa-apa plan untuk bawak anak-anak bercuti jom tebus tiket Kidzania Go di Quill City Mall KL..Menarik kan?

Macam mana nak sertai?

Tebus Tiket KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Sempena Cuti Sekolah Akan Datang

KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur

Tarikh: 19 – 25 Mac 2018
Masa: 10.00 pagi – 9.30 malam

Tebus tiket KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur secara PERCUMA apabila anda membelanjakan RM38 dalam satu resit di mana-mana outlet di Quill City Mall Kuala Lumpur.

Terdapat 8 aktiviti
  1. Sharp Air Quality Control
  2. Scott's Research Lab, 
  3. Mc Donald's Fitness Centre, 
  4. Magic Studio, 
  5. TV Studio, 
  6. Volvo - Stop, look and wave, 
  7. Court House 
  8. Aa Recycling Centre

Aktiviti menarik untuk anak-anak anda kan?
Jangan lepaskan peluang..Jom sertai Kidzania Go! @ Quill City Mall Kuala Lumpur nanti...





2 comments:

  1. Wahhh...memang menarik lah musim cuti sekolah bila menjelang... Memang ramai la anak-anak akan merengek minta ibu bapa mereka bawa ke tempat-tempat menarik ni..

    ReplyDelete
  2. Banyak jugaj aktiviti yang diadakan di Kidszania.anak anak memang suka

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com