lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Wednesday, 25 April 2018

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Hai semua. Drama terbaru MR Grey yang sedang di tayangkan di Astro Ria & Ria HD setiap isnin sehingga khamis memang betul-betul melekat di hati.Sebab apa?. Lakonan setiap pelakon sangat santai dan di tambah pula dengan  loghat utara yang digunakan sangat kena. Walaupun heroin bukan orang utara, tetapi ianya di sampaikan dengan baik. Drama Mr Grey ni memang ada kelainan sebab main dengan pickup line yang memang kena la kat muka. Kadang-kadang sampai tergelak tengok . Cara sampai kan pickup line tu memang menjadi betul. 
Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Jom tengok beberapa pickup line dalam drama Mr Grey.

'Ada lori ada sampah'
'Saya tengok awak pun menyampah'
Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

'Ni siapa ni'
'driver saya'
oooo driver..
'ya saya memang driver, driver awak untuk ke syurga'
Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

'drive elok-elok na, ingat saya selalu'
'kenang daku dalam doamu'
Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati




Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati



Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Ayat Pickup Line Drama Mr. Grey Yang Mencuit Hati

Tajuk : Mr. Grey

Mula Tayangan : 9 April 2018
Masa : Setiap Isnin-Khamis, 10.00 malam 
Siaran : Astro Ria 104 & Ria HD 123
Terbitan : Global Station Sdn Bhd
Jumlah Episod: 14

Pelakon : Fendy Bakry, Eyra Hazali, Shah Iskandar, Lisdawati, Gambit Saifullah, Scha Elinnea, Kayda, Nabil Aqil, Mardiana Alwi, Fauziah Ahmad Daud, Farah Nabilah

SINOPSIS MR. GREY


Mengisahkan Mr.Grey dan Nisa Ardina yang mengambil keputusan bernikah, tetapi melukakan hati dua insan, iaitu Datin Musalma dan Ilham Arsyad yang sudah sekian lama menyayangi Nisa. Ketika Nisa mengecapi kebahagiaan, Grey meninggalkan isterinya untuk kembali kepada ibunya yang sedari awal tidak sukakan Nisa. Mungkinkah perpisahan ini membawa Ilham kembali kepada Nisa atau mungkin Grey menyedari kesilapannya dan kembali menuntut tempatnya dalam hati Nisa?

4 comments:

  1. kc tak tengok drama Mr Grey ni tapi dah habis khatam dua kali dah baca novel dia hahaha. best!

    ReplyDelete
  2. miza tak tunggu malam tunggu maraton wekend jew adoi pecah perut ayat pickup line drama Mr Grey

    ReplyDelete
  3. tak follow drama Mr Grey ni tapi tahu ramai yg suka drama ni hehe, done follow sini https://mulan-sahbanu.blogspot.my

    ReplyDelete