lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 9 April 2018

Printcious | DIY Gift For Her

Printcious| DIY Gift For Her 

Assalamualaikum w.b.t

Printcious| DIY Gift For Her - Hai semua. Nak berikan special presents for her?? Susah kan nak buat keputusan. Mau ambik masa panjang ni, bukan sehari tapi boleh jadi berminggu. Dengan kesibukan tugas harian, mana sempat nak fikir, lepas tu nak kena pergi kedai cari satu-persatu.Dengar kata ada satu kedai cenderahati online yang di kenali sebagai printcious memang boleh selesaikan masalah anda yang nak cari hadiah atau cenderahati istimewa untuk si dia. Lagi mudah dan cepat sebab kita tak perlu keluar rumah dan. Semuanya di hujung jari anda saja. Klik klik siap. Mudah kan. Kenapa perlu kita pilih  dalam printcious.com ni sebab ianya adalah idea kreatif yang lahir dari fikiran kita untuk di beri kepada yang teristimewa dengan hati yang ikhlas.
Printcious.Com | DIY Gift For Her

Apa yang menarik printcious ini. 

Sekali anda dah masuk ke laman web printcious.com ni, rasanya sukar untuk anda berpaling untuk jangka masa yang agak lama. Sebab apa??? Susah nak buat pilihan sebab memang best sangat item yang di tawarkan di dalam printcious.com. Menarikkan. Boleh pinau mata nak buat pilihan.Bukan senang kan nak pilih yang betul-betul bekenan di hati supaya si dia nanti juga berbunga di hati sebaik saja dapat hadiah. Kena lah dengan tagline nya

Printcious.Com | DIY Gift For Her

Anda boleh pilih item yang anda suka. Jadi anda boleh pilih jenis tema apa yang anda mahu, yang popular, birthday atau pun pilihan anda sendiri.Macam khaty lagi suka pilih 'personalized gift for her' sebab boleh buat ikut pilhan kita. Tema yang ada tu sebenarnya lagi nak memudahkan anda buat pilihan. Kata peribahasa, tepuk dada tanya pilihan masing-masing.

Cara membuat cenderahati di printcious

Printcious.Com | DIY Gift For Her
Nampak tak mudah ja nak buat sebenarnya. Ikut arahan yang di berikan, mesti tak silap buat.

1. Korang masuk laman sesawang printcious Lepas tu korang pilih lah item mana yang nak. Ini adalah contoh kalau nak pilih canvas. Cantikkan gambar-gambar dia. Pandai tau pancing mata kita
Printcious.Com | DIY Gift For Her

Printcious.Com | DIY Gift For Her

2.Lepas dah klik kat gambar canvas, anda boleh la buat canvas anda sendiri. Klik ja yang kotak biru tu.Lepas tu anda akan di bawa ke tempat untuk kita edit pula. Korang klil-klik la dulu dengan setiap eleman itu. 

“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” DIY Cenderahati Di Printcious.Com


3.Lebih kurang macam ini lah. Pilih warna background ikut sedap mata memandang ye.

“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” DIY Cenderahati Di Printcious.Com

4. Ok lepas tu, kita pergi bahagian text. Jangan la tulis banyak-banyak macam puisi kalau nak letak pic. Tengok pada kesesuaian item yang kita pilih la.

“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” DIY Cenderahati Di Printcious.Com

5. Simple ja sebab nak letak gambar keluarga kan.

“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” DIY Cenderahati Di Printcious.Com
6.Tetiba kan masa nak masukkan gambar lupa nak upload kat laptop, so kita ambil je dari FB atau pun IG. Lagi senang kan.


“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” DIY Cenderahati Di Printcious.Com

 7. Tadaa. Dah siap masukkan gambar. Adjust sikit-sikit text tu. Dah puas hati boleh tekan DONE ye. Yang penting anda kreatif ya. Buat bagi sampai puas hati sebab kan kata nak bagi pada si dia. Haruslah sesuatu yang sangat boom kan.

Printcious.Com | DIY Gift For Her

Lepas tu?? Bila dah klik DONE akan keluar ke sini, lepastu follow detail untuk bayaran dan alamat untuk pengeposan. 


Printcious.Com | DIY Gift For Her


Anda boleh edit sehingga betul-betuk puas hati ya.Selepas ini kita tunggu story bila barang dah siap. Jadi suprise la. Apa tunggu lagi. Dekat printcious ini, semua ada. Tepuk tangan tanya minda untuk pilih yang terbaik. 

If you are looking for door gifts idea for guests, don’t forget to contact them.
Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, birthday photo booth is your best entertainment.”


Printcious – special presents for her

4 comments:

  1. Wah buat canvas ke khaty. Mmg cantik lah yg bestnya boleh ikut selera sendiri

    ReplyDelete
  2. Banyak pilihan dekat printcious nu kan khaty. Senang nak memilih bila ada kategori. Harga pun berpatutan.

    ReplyDelete
  3. Suka printcious ni..senang order. Best !

    ReplyDelete
  4. Printcious.memang best best barangnya kan. nak order pun senang saja

    ReplyDelete