lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 23 April 2018

Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !


Yasin Termurah Tanpa Minimum Order


Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Selalunya kita akan menerima gift atau doorgift. Cerita bab doorgift murah. Korang boleh beli yasin dan terjemahan murah di Selangor.  Murah pun, murah hanya RM0.50 dah boleh jadikan sebagai hadiah pada kawan-kawan dan kenalan yang hadir ke kenduri.
Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !Yasin Termurah Tanpa Minimum Order


Yasin murah RM0.50 ni juga boleh dijadikan sebagai hadiah pada customer korang (kalau korang seorang seller jual baju, tudung atau apa sahaja). Dari tak tahu nak bagi hadiah apa kat customers, ni ideanya ! yassin dan doa pilihan ni.

Yasin ni, boleh beli borong atau loose pun boleh juga.

Menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni :-

1. Delivery setiap hari bekerja(jika payment masuk sebelum 10 pagi)
Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !Yasin Termurah Tanpa Minimum Order

2. Bukan pre order. No...no..no. Yasin 50sen ni ready stock !
Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !Yasin Termurah Tanpa Minimum Order

3. COD pn ada, setiap Isnin-Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang atau keatas)
Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !Yasin Termurah Tanpa Minimum Order
4. Saiz cun habis ! 10 x 15cm.

5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Tak ada cop jari atau cop tangan boleh orang lain dapat haha.

6. Tulisan jelas..bukan versi photostat
Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !Yasin Termurah Tanpa Minimum Order

7. Boleh muat envelope kecil... korang nak buat sebagai kad ucapan pun, boleh jugak !

8. Ada testimoni positif
Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !Yasin Termurah Tanpa Minimum Order

Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !Yasin Termurah Tanpa Minimum Order


9. Trusted seller.

Macamana nak beli? wasap...wasap je tau ke www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

Nak POSTAGE PERCUMA? Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT.



IG :


3 comments:

  1. murah dan mudah utk dapatkan yasin ni kan...dan kualiti pun baik tu

    ReplyDelete
  2. The best part takde limit order tu..kan?

    ReplyDelete