lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 31 July 2018

08:09:00

Resepi Mudah Mee Goreng Adabi

Resepi Mudah Mee Goreng Adabi

Hai semua. Minggu lepas semasa kami sedang membeli barang dapur, ternampak perencah mee goreng adabi. Dah lama tengok kawan-kawan dah post di sosial media, khaty baru jumpa. Beli terus dan nak cuba sebab macam best kan. Ternyata sangat senang dan mudah nak buat mee goreng perencah adabi ini. Sangat sesuai kalau pes cili kat dpur dah habis, perencah mee goreng adabi penyelamatnya.
Resepi Mudah Mee Goreng Adabi

Wednesday, 25 July 2018

16:12:00

Lazada Big Baby Fair July 2018

Lazada Big Baby Fair July 2018 | Anda berpeluang menang  voucher RM1000

Hai semua. Yeayy. Lazada Big Baby Fair July 2018 kembali lagi buat anda semua. Tunggu apa lagi. Jom la ramai-ramai kita ke laman sesawang Lazada Big Baby Fair July 2018 untuk cari keperluan anak-anak. Jangan risau Lazada Big Baby Fair July 2018 dah sediakan offer exclusive untuk setiap pelanggan yang datang membeli di gedung online mereka.
Lazada Big Baby Fair July 2018 anda berpeluang menang  voucher RM1000

Thursday, 5 July 2018

14:52:00

SYAMPU RAMBUT KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER

SYAMPU RAMBUT KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER ~ ALAMI RAMBUT HARUM DAN SEGAR SEPANJANG HARI!

Pernahkah anda mengalami bau yang kuat dari kulit kepala dan rambut yang berpeluh selepas anak anda bermain di luar atau pulang dari sekolah? Baunya menjadi lebih teruk apabila kulit kepala anak anda berminyak dan berpeluh. Satu-satunya cara untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan ini adalah dengan memastikan anak anda mencuci rambutnya selepas waktu sekolah, atau bermain di luar. Mengekalkan kebersihan rambut akan dapat mengurangkan risiko jangkitan kulit kepala selain memastikan mereka berbau segar.
SYAMPU RAMBUT KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER ~ ALAMI RAMBUT HARUM DAN SEGAR SEPANJANG HARI!

Wednesday, 4 July 2018

11:41:00

Perasmian Pertama SF Coffee di Gurney Plaza Pulau Pinang Untuk Cawangan Utara

Perasmian Pertama  SF Coffee di Gurney Plaza Pulau Pinang Untuk Cawangan Utara

Hai semua. Apabila semuanya mengenai coffee, perkara utama yang selalu singgah dulu adalah bau nya. Satu aroma yang pasti akan membuat sesiapa sahaja akan terasa ingin mengekorinya hingga dapat.Coffee ada pelbagai variasi. Tambahan pula pada masa sekarang, coffee cafe memang boleh didapati si serata tempat. SF Coffee juga tidak ketinggalan menjadi pilihan ramai. Dan baru-baru ini juga SF Coffee telah menambah dan telah berjaya membuka satu lagi cawangannya di bahagia utara yang terletak di Plaza Gurney Pulau Pinang.
Perasmian Pembukaan  SF Coffee di Gurney Plaza Pulau Pinang Untuk Cawangan Utara