lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Wednesday, 25 July 2018

Lazada Big Baby Fair July 2018

Lazada Big Baby Fair July 2018 | Anda berpeluang menang  voucher RM1000

Hai semua. Yeayy. Lazada Big Baby Fair July 2018 kembali lagi buat anda semua. Tunggu apa lagi. Jom la ramai-ramai kita ke laman sesawang Lazada Big Baby Fair July 2018 untuk cari keperluan anak-anak. Jangan risau Lazada Big Baby Fair July 2018 dah sediakan offer exclusive untuk setiap pelanggan yang datang membeli di gedung online mereka.
Lazada Big Baby Fair July 2018 anda berpeluang menang  voucher RM1000
Untuk pengetahuan anda, pihak Lazada Big Baby Fair July 2018 juga akan memberi kan exclusive diskaun sehingga 80% bermula dari 25 sehingga 29 Julai 2018 untuk produk yang terpilih. Jadi anda perlu masuk dan lihat jika pilihan anda termasuk bersama dengan tawaran diskaun yang di beri.

Lazada Big Baby Fair July 2018 anda berpeluang menang  voucher RM1000
Ini adalah di antara produk yang boleh anda dapati di laman web Lazada
Lazada Big Baby Fair July 2018 anda berpeluang menang  voucher RM1000

Lazada Big Baby Fair July 2018 sale juga ada menyediakan tawaran untuk Vouchers, Flash Sales, Free Shipping, Hot Deals bawah RM49 dan Bundles. Wah, memang bertambah la keterujaan dan keseronokan untuk shopping lagi banyak barang. Anda juga jangan lupa untuk lihat waktu Flash Sale untuk mendapat tawaran harga yang berbaloi-baloi lagi murah dari harga biasa. Siap sedia sahaja depan telefon, laptop atau gajet yang bersesuaian.

Lazada Big Baby Fair July 2018 anda berpeluang menang  voucher RM1000
Dalam pada masa anda sedang shopping, jangan lupa untuk menyertai peraduan yang telah di sediakan oleh pihak Lazada iaitu the Big Baby Fair Instagram photo contest - Mission Adorable!. Macam best sangat ni sebab ibu kena pakaikan baby dengan pakaian ala-ala spy 007. Mesti comel sangat kan. Hadiah lumayan tau. 

'Suit up your Super Spy Agent baby and stand a chance to win up to RM1000 voucher for Mother & Baby products! The theme is Baby Spy!'

Macam mana nak join??
1) Anda kena pakai kan anak anda dengan pakaian mengikut tema.
2.Masuk ke akaun instagram anda dan muat turun gambar ke akaun anda ( pastikan akaun anda public ya)
3) Ceritakan inspirasi anda mengenai kostum tersebut dan bagai mana reaksi bayi anda mengenainya.
4) Jangan lupa masukkan #LazadaBabySpy.

Peraduan akan berjalan sehingga 26 Julai 2018 dan 3 pemenang yang terpilih akan di umumkan pada 28 Julai 2018. Selamat mencuba.

Untuk maklumat lanjut anda boleh ke 



5 comments:

  1. Wahh..operasi kempiskan dompet lagi..ahaha

    ReplyDelete
  2. Wah seronok la ibu ibu shopping :) hehe

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/07/book-review-mereka-by-ariff-adly.html

    ReplyDelete
  3. baby fair? nasib baik takde baby lagi hehe :)

    https://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete