lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Wednesday, 1 August 2018

Shapee Disposable Nursing Pad│Kelengkapan Awal Buat Ibu Menyusu Bayi

 Shapee Disposable Nursing Pad│Kelengkapan Awal Buat Ibu Menyusu Bayi

Hai semua.Menjadi satu kemestian  masuk di dalam list barangan yang perlu anda pada seorang ibu yang selepas melahirkan anak dan juga yag menyusukan bayi. Shapee Disposable Nursing Pad menjadi satu alternatif buat ibu menyusu untuk menjadi pelapik breast ketika bayi sedang menyusu.
Shapee Disposable Nursing Pad│Kelengkapan Awal Buat Ibu Menyusu Bayi
Shapee Disposable Nursing Pad ini sangat memudahkan aktiviti si ibu setelah selesai proses menyusu kerana ianya tidak perlu lagi di basuh dan boleh terus buang. Tak perlu lah anda hendak mencari kain lampin atau tuala untuk menghalang susu dari keluar meleleh di baju anda. Shapee Disposable Nursing Pad kan ada. 
Shapee Disposable Nursing Pad│Kelengkapan Awal Buat Ibu Menyusu Bayi

Kebaikan Shapee Disposable Nursing Pad

  • Ultra- Thin Design – Permukaan Shapee Disposable Nursing Pads sangat nipis agar memberi keselesaan kepada si ibu. Korang rasa macam tak pakai nursing pad pun tau. Kalau yang tebal konfem rasa tak selesakan.
  • Dri-comfy technology –  Ummi rasa selesa sangat sebab nursing pad ni rasa sentiasa kering dan lebih menambahkan keyakinan diri sepanjang waktu.
  • Ultra water absorbent – Shapee Disposable Nursing Pads ini mampu menyerap sehingga 55ml susu badan. No worries mommies, konfem tak basah baju korang.
  • Leak proof coverage – Dicipta dengan sistem penyerapan yang baik, Shapee Disposable Nursing Pads dijamin mampu memberikan perlindungan supaya tidak bocor.
  • Double anti-slip adhesive strips – Pelekat yang terdapat pada nursing pad memudahkan proses pelekapan pada nursing bra. Jadi tak adalah masalah nursing pads tercicir ke apa hehehe.
  • 3D shaped design – Design 3D yang mengekalkan bentuk walaupun nursing pad korang dah basah dan penuh.
Haah, memang sangat seronok guna sebab tak terasa sangat ada pelapik lain yang sedang melindungi breast ketika aliran susu keluar.Anda juga boleh gunakan kod diskaun ini untuk dapatkan harga yang sangat best. Selamat mencuba.

10dnpblogger21

Untuk maklumat lanjut, anda boleh klik ke link di bawah :-

THE SHAPEE
Address
119, Jalan Perdagangan 1, Taman Universiti,
81300 Skudai, Johor.
Website
Facebook
Instagram
Youtube
Email: info@theshapee.com
Phone No. – 07-554 7488

3 comments:

  1. wah baru tahu ni...saya belum kahwintapi info ni sangat berguna

    ReplyDelete
  2. ini adalah satu keperluan bagi ibu-ibu yang menyusukan, bagus sangat product ni..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete