lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Sunday, 11 November 2018

Dominos Membangkitkan Keterujaan Mengenai Keenakan Pizza

Sempena kempen Its All About You,Dominos membangkitkan keterujaan mengenai keenakan pizza 

Hai semua. Dominos pizza sentiasa membangkitkan keterujaan dan membuatkan jiwa meronta-ronta untuk membeli nya. Mana tidak nya, apabila ada sahaja menu baru, promosinya selalu menjadi bualan. Sangat kreatif sehingga membuatkan sesiapa sahaja yang menonton pastinya akan berasa lapar. Itu di namakan strategi untuk melariskan jualan kan. 

Sempena kempen Its All About You yang mana pihak dominos ingin memberitahu mengenai kewujudan mereka sejak 1997 sehingga kini sangat di terima oleh rakyat malaysia. Sangat lama dan semakin hari semakin kelihatan kejayaan nya. Bermula dari era tempahan melalui kaunter, panggilan telefon sehingga lah tempahan melalui laman web nya dengan neggunakan laptop, komputer dan juga telefon pintar. Ini adalah langkah yang paling  mudah untuk menarik ramai pelanggan menempah menu di dominos pizza.

Apabila anda sudah berdaftar, anda akan dapat percuma personal pizza. Seronok kan. Selepas itu, anda boleh mengemaskini segala maklumat yang di perlukan. Anda boleh pilih untuk delivery/take away. Kemudian pilih alamat yang untuk dihantar /store pizza yang ada di dalam laman web dominos pizza. 
Anda mesti memilih store yang telah tersenarai ya untuk memudahkan pizza dominos di ambil.

Ini adalah diantara promosi yang sedang berjalan. Jadi apa lagi, jom la kita order dominos pizza.

Bagi anda yang mempunyai kupon, anda harus masukkan dahulu kod kupon anda, pastikan ianya di isi dengan betul ya. Ada yang perlu masukkan kod selepas itu baru boleh masukkan kod kupon. Ada yang boleh masukkan terus kod kupon. Hati-hati ya semasa mengisi.

Nampak tak ada ecupon yang belum di tebus. Ini semua hasil dari menjawab survey dari pihak dominos pizza tau. Jadi kalau dapat email untuk jawab survey atau minta feedback, jangan lupakan dia, jawab ya. Rugi tau. Tak mahu ka hadiah tu. Ecupon ini boleh di tebus satu sahaja untuk satu resit. Kalau banyak baik agih kan belian supaya dapat tebus semua nya ya.

Masukkan senarai yang telah di tempah ke dalam troli. Kemudian apabila hendak bayar/checkout, sila semak semula ya. Nanti silap order jangan marah tau. Senang kan order melalui laman web. Di mana-mana dan bila masa pun boleh buat. Boleh pilih nak bayar tunai atau pun kad debit. Pilihan di tangan anda.



Khaty juga merupakan salah seorang peminat tegar dominos pizza. Tidak ketinggalan jika ada menu yang terbaru untuk di cuba. Kebetulan adik-beradik balik kampung, maka meriah lah satu rumah dengan dominos pizza. 

Biasalah bila dah ramai-ramai terasa maam tak cukup sebab berebut. Selalunya lambat nak habis. Dominos bukan sahaja tentang rasa keenakan pizza, tetapi memori yang tersimpan di sebalik kisah ketika menikmati hidangan bersama keluarga yang tersayang. 

https://www.dominos.com.my/itsallaboutyou/

7 comments:

  1. favourite syafi ni dia suka beef pepperoni

    ReplyDelete
  2. Masa ni mesti banyak diskaun, nak ke Domino's juga la

    ReplyDelete
  3. Sedapnya pizza..kalau hujan2 makan pizza pon sedap..pizza panas2 dari Dominos

    ReplyDelete
  4. bestlah domino ni..kalau order online dpt mcm2 voucher free..ni ada 4 voucher free dlm record..ahad ni nak klem eyeye

    ReplyDelete
  5. lama dah kan Dominos, menjadi pilihan utama pizza rakyat malaysia ni :)

    ReplyDelete
  6. Sominos memang terbaiklah. Tak pernah mengecewakan. Puas makan

    ReplyDelete