lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 12 November 2018

Spaklean Amazing Nano Collagen

Spaklean Amazing Nano Collagen 

Hai semua. Pernah satu ketika tergempar mengenai penemuan kolagen rumpai laut yang boleh di buat sendiri. Hasil kutipan dari laut yang mana perlu di basuh dan di jemur, selepas itu harus di masak sebelum kolagen tersebut sedia untuk di minum. Tetapi hakikatnya memang tekak tidak boleh menerima langsung akan minuman kolagen tersebut. Spaklean Amazing Nano Collagen amat berbeza dari sumber kolagen yang ada sekarang kerana ianya tidak perlu di minum, tetapi cukup sekadar membancuh mengikut sukatan yang sediakan dengan pencuci wajah, syampu dan boleh menyapu terus Spaklean Amazing Nano Collagen ke kulit anda. Ini lah yang  di namakan  'add-on treatment'. Tambah dan campur kemudian kacau.
Spaklean Amazing Nano Collagen
Spaklean Amazing Nano Collagen datang nya dari Negara Korea. Kebiasannya produk yang datang nya dari Negara Korea mempunyai nilai unik yang tersendiri. Setiap bahan yang digunakan memang mempunyai kesan yang berbeza. Bagi khaty produk dari Korea kalau dapat memang senyum sampai ke telinga sebab memang ada angan-angan nak kulit cantik macam artis Korea. Sooho Global jika di baca mempunyai pengalaman mengenai dunia farmasi yang luas. Jadi meraka bertindak untuk bekerjasama dengan pengeluar utama Spaklean Amazing Nano Collagen di Korea bagi memasarkan produk ini ke Negara Asia seperti Malaysia.
Spaklean Amazing Nano Collagen
Di perbuat daripada 100% Hydrolyzed Fish Collagen, Spaklean Amazing Nano Collagen sebelum ini digunakan di kebayakan spa yang berada di sekitar ibu kota Kuala Lumpur di mana produk yang digunakan akan memberi kesan positif kepada pengguna yang datang. Sekarang mereka telah melebarkan sayap perniagaan kepada  perniagaan dalam talian bagi memberi peluang kepada pengguna untuk membeli dan menggunakan nya bila-bila masa dan di mana jua anda berada. Antara ciri-ciri yang penting yang terdapat di dalam Spaklean Amazing Nano Collagen adalah :-

-100% Hydrolyzed Fish Collagen

-Bebas dari bahan kimia dan ianya mudah larut walaupun menggunakan air sejuk 

-Selain daripada Glycine dan Proline,Ianya mengandungi 8 jenis asid amino penting seperti ysine, Leucine, Threonine, Phenylalanine, Valine, Methionine dan Isoleucine yang merupakan kompenan yang penting dalam pengahsilan tisu tubuh badan kita. 

-Ianya mempunyai Sijil Halal Yang diiktiraf oleh pihak JAKIM mengenai penggunaan  Nano kolagen tersebut.

- Ianya meresap ke dalam kulit lebih pantas dan cepat dalam lingkungan bacaan molekulnya  200 ~ 400 Daltons sahaja berbanding dengan koloni nano ordianry dengan 1000 Daltons berat molekul
Spaklean Amazing Nano Collagen

Spaklean Amazing Nano Collagen merupakan anti agin untuk rambut dan kulit. Ianya juga mempunyai sistem keselamatan terhadap bahan-bahan nya yang mana bebas dari  mengandungi bahan yang berbahaya untuk pengguna. 
No synthetic surfactant - No mineral oil - No Phenoxyethanol - No dimenthicone - Tiada minyak mineral - Tiada Phenoxyethanol - Tiada dimenthicone - Tiada warna tiruan - Tiada wangian buatan - Tiada Paraben - Tiada Benzophenone-3

Spaklean Amazing Nano Collagen
Dalam tubuh badan kita mengandungi 30% jumlah kolagen sedia ada. Tetapi  apabila semakin meningkat usia, tahap kolagen dalam badan mula berkurangan kira-kira 1.5% setiaptahun bermula dari pertengahan umur 20-an dan 30% pertengahan umur 40-an. Disamping itu, bagi wanita pula, akan kehilangan sebanyak 30% dalam tempoh 5 yahun selepas menopaus.

Kehilangan jumlah kolagen dalam badan akan mengakibatkan seperti gugurnya rambut, hujung rambut bercabang, badan kelihatan kurus,kedutan kulit semakin ketara, sensitiv pada kulit serta keanjalan kulit makin hilang.Jadi, Spaklean Amazing Nano Collagen merupakan rawatan Tambahan yang terbaik bagi memulihkan  Rambut & Kulit  yang semakin kurang bermaya. Asid amino yang terkandung dalam Spaklean Amazing Nano Collagen  akan menghalang dan memperbaiki kerosakan yang di sebabkan oleh proses penuaan serta kerosakan daripada sinar UV dan pencemaran alam sekitar.

Spaklean Amazing Nano Collagen

Spaklean Amazing Nano Collagen didatang dengan scop dan sepatula yang akan memudahkantugas anda dalam menyukat penggunaanya. Anda boleh rujuk cara penggunaan Spaklean Amazing Nano Collagen seperti di gambar rajah.

Spaklean Amazing Nano Collagen

Spaklean Amazing Nano Collagen

 Untuk maklumat lanjut, anda boleh melayari info seperti di bawah:-

4 comments:

  1. korea memang pakar bab ini kan...terbaik..

    ReplyDelete
  2. Eh, samalah. Semua makan kolagen rumpai laut tu cuma saya je taknak..rasa tak boleh nak pi la..

    ReplyDelete
  3. First rime dengar pasal kolagen ni. Boleh usha usha nsk try

    ReplyDelete