Kitsui Meal Replacement - KhatyAiman KhatyAiman: Kitsui Meal Replacement
Textual description of firstImageUrl

Kitsui Meal Replacement

khatyaiman | 2/02/2019 06:16:00 pm | 4 Komen

Kitsui Meal Replacement

Hai semua. Impian untuk mendapatkan berat badan yang ideal adalah impan semua orang. Tetapi adakah ia sangat susah atau mudah? Pokok nya adalah diri sendiri. Boleh kah kita istiqomah dalam merialisasikan impian tersebut. Dengan Kitsui Meal Replacement anda jangan risau, bukan lah apabila kita ambil terus kurus ya, ianya adalah untuk membantu memberi semangat dalam proses ke arah itu.

Mengenai Kitsui Meal Replacement

Ianya adalah adalah campuran minuman botani yang bertindak untuk gantikan makanan tengahari atau makan malam. Ianya juga dapat dapat membantu untuk rasa kenyang serta membantu membakar lemak .
Sebenarnya Kitsui Meal Replacement bukanlah suatu produk yang di perbuat daripada ubat. Sifatnya juga bukan untuk membantu sakit-sakit kronik.

Produk Kitsui Meal Replacement adalah hanya makanan tambahan kita seharian. Kitsui Meal Replacement hanya membantu mengimbangkan nutrisi yang berkurangan dari makanan seharian kita semua. 
Produk Kitsui Meal Replacement ini terdiri daripada :-
  • Spirulina
  • Oat fiber
  • Brown rice
  • Psyllium Husk

Kelebihan Meal Replacement

  • mencegah atau melambatkan penyerapan karbohidrat dan lemak yang berlebihan dalam sistem pencernaan
  • Tinggi protein dan serat
  • Rendah kalori dan gula
  • Mudah dan pantas serta sesuai untuk diet
  • Boleh membantu mengawal berat badan berlebihan

Cara pengambilan Meal Replacement

Ianya sangat mudah kerana Kitsui Meal Replacement di datangkan dalam bentuk paket . Ambil 1 paket dan campurkan ke dalam 250ml - 300ml air suam, kemudian goncangkan sehingga larut. Selepas itu kena minum serta merta. Jangan lupa untuk makan secara seimbang dan amalkan senaman untuk mendapatkan kesan yang terbaik.
Cara pembelian Produk Kitsui Meal Replacement
Bagi anda yang berminat untuk mencuba Produk Kitsui Meal Replacement ini, boleh dapat kan di farmasi yang sah seperti Watson & Guardian. Awas ya, jika anda beli selain watson dan guardian, ianya adalah fake. Atau pun juga boleh terus ke laman web HQ Kitsui /  Shopee @ Lazada . Harga Sekotak RM38.80 dan mempunyai 15 paket kesemuanya.

Untuk maklumat lanjut boleh rujuk ke :-

Website : www.kitsui.com.my
Facebook : kitsuimy
Instagram : kitsuimalaysia

Selamat mencuba. #1 jenama terunggul di hati pengguna.

4 comments:

  1. SA dah lama x amik apa2 supplement turunkan berat badan..sekarang layan je rentak badan..hehehe..rasa nak ambil juga..tapi takut..

    ReplyDelete
  2. Teringin nk cuba juga.. Agak berapa lama berat boleh turun ye

    ReplyDelete
  3. wah menarik ni. berat badan dah mencanak naik ni

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com