April 2019 - KhatyAiman KhatyAiman: April 2019
Textual description of firstImageUrl

Sajian Aneka Rasa Iftar Buffet Eastin Hotel Penang

khatyaiman | 4/17/2019 04:26:00 pm | 0 Komen

Sajian Aneka Rasa Iftar Buffet Eastin Hotel Penang


Tidak lama lagi seluruh umat islam akan menyambut bulan puasa iaitu buan ramadhan al-mubarak. Boleh nampak pelbagai ragam dan inisiatif sesetengah pihak untuk membuat persiapan awal bagi menyambut kedatangan Ramdhan al-mubarak. Tidak ketinggan pihak Eastin Hotel Penang di mana mereka telah mengumumkan bahawa bagi promosi istimewa Iftar Buffet sempenan Bulan Ramadhan yang mana berkonsepkan Sajian Aneka Rasa. Ada lebih dari 70 menu yang boleh anda pilih semasa berbuka di Easti Hotel Penang nanti.
Sajian Aneka Rasa Iftar Buffet Eastin Hotel Penang
Textual description of firstImageUrl

PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA, DENGAN MEMBELI YASIN MURAH 50SE

khatyaiman | 4/12/2019 11:28:00 am | 3 Komen

PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA, DENGAN MEMBELI YASIN MURAH 50SEN 

Haiiiii.. SALAM jumaat semua! Bulan Ramadan bakal tiba, memasing  dah mula menyiap sediakan diri untuk menyambung kedatangan bulan yang mulia ini, bulan Ramadhan ! Ada yang dah siap-siap buat bajet baju raya, tudung raya, kuih raya, sampul duit raya dan tidak lupa juga untuk bersedekah 
PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA, DENGAN MEMBELI YASIN MURAH 50SE
Textual description of firstImageUrl

NESCAFÉ GOLD Perlihatkan Wajah dan Konsep Baharu

khatyaiman | 4/10/2019 02:34:00 pm | 0 Komen

NESCAFÉ GOLD Perlihatkan Wajah dan Konsep Baharu


KUALA LUMPUR, 9 APRIL 2019 – Sebagai jenama kopi terkenal dan digemari di dunia, NESCAFÉ sentiasa komited untuk kekal relevan dalam kehidupan pengguna dengan mencipta detik-detik indah yang menjadi kenangan menerusi kopi selama lebih 80 tahun di Malaysia. Dengan demikian, hari ini jenama antarabangsa ini memperlihatkan wajah dan konsep baharu untuk rangkaian NESCAFÉ GOLD di The Square, Publika, seterusnya mengukuhkan daya tarikan, keaslian dan keterbukaan, bagi memastikan dan meneruskan kerelevanannya dengan pengguna.
(from left to right) Mr Othman Chraibi, Business Executive Officer of NESCAFÉ Malaysia, Mr Juan Aranols, Chief Executive Officer of Nestlé Malaysia and Mr Chew Soi Ping, Executive Director, Sales of Nestlé Malaysia kicking off the launch of the all-new look for the NESCAFÉ GOLD Range & unveiling the Experiential Container Café.
Textual description of firstImageUrl

BUDAK BUAT LIVE SITI JAMUMALL DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

khatyaiman | 4/09/2019 12:53:00 pm | 8 Komen

BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

Baru-baru ini terdengar kisah perkahwinan budak buat live dapat tajaan kahwin setaraf artis. Memang boleh dikatakan macam wedding of the year juga ni sebab mewah. Itu yang dinamakan tuah ayam Nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!
BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!
Textual description of firstImageUrl

Mudahnya Masak Spaghetti 3 Minit Dengan Master Pasto

khatyaiman | 4/06/2019 09:33:00 pm | 0 Komen
Mudahnya Masak Spaghetti 3 Minit Dengan Master Pasto

Apabila anda terasa nak makan spaghetti, apa yang terlintas di fikiran anda. Mesti terasa macam ala lamanya nak masak, mahal pula bahan nya. Jangan risau sebab sekarang ini, dengan Master Pasto masa masak lagi cepat dan harga yang sangat murah akan membuatkan anda lagi teruja untuk mencuba. Mana nak cari kan spaghetti siap dalam 3 minit.


Pertama kali tengok bungkusan Master Pasto  memang terasa, wauu. Cantik dan ianya bukan sahaja boleh di beli bawa balik rumah dan masak, tetapi kalau anda ketandusan idea untuk memberi hadiah atau buah tangan kepada sesiapa yang berkenaan, maka pilih lah Master Pasto sebab sangat sesuai. Kita buat kelainan sikit. Memang nampak western kan, tapi ianya adalah dari Malaysia. Bangga sekejap.



Produk Master Pasto Spaghetti ini adalah HALAL dan ianya 100% keluaran bumiputera Malaysia. Syarikat pengeluar adalah Lioco Food Industries Sdn. Bhd yang terletak di Pulau Pinang. Apa yang paling penting produk ini TIADA bahan pengawet dan TANPA MSG. Dari segi rasa dan tekstur nya masih dikekalkan dan pastinya ianya sangat sedap.


Cara penyediaan Master Pasto

Cara nak masak spaghetti master pasto ini paling seronok. Anak-anak pun boleh buat ya dengan pemantaun ibu ayah.  Memang ianya adalah produk spaghetti yang paling pantas dan mudah untuk disediakan. Kiranya kalau termengidam atau teringin,usah ragu usah risau,pastikan stock dirumah ada,pastinya anda tidak akan mengeluh lagi.

1. Masak air biar sehingga mendidih
2.Masukkan paket kedap udara master pasto dan biar selama 3 minit
3. Angkat dan sedia untuk di hidang.

Kepada anda yang memang yang berminat untuk dapat Master Pasto Spaghetti 

1. SPAGHETTI BOLOGNESE WITH CHICKEN

2. SPAGHETTI MUSHROOM CREAM SUACE

3. SPAGHETTI OGLIO OLIO WITH CHICKEN

boleh layari laman media sosial di bawah :-


Selamat mencuba.
Textual description of firstImageUrl

Kempen Pemeriksaan Kesihatan Gusi 1 Juta Gumbatte 2019 Bersama Systema

khatyaiman | 4/02/2019 12:07:00 pm | 2 Komen

Kempen Pemeriksaan Kesihatan Gusi 1 Juta Gumbatte 2019Systema Lancar Kempen Kesedaran Pemeriksaan Kesihatan Gusi untuk Bantu Menambah Baik Kesihatan Oral Rakyat Malaysia, Kolaborasi dengan Persatuan Doktor Pergigian Malaysia    


Adakah anda tergolong dalam 94% orang dewasa di Malaysia yang mengalami masalah gusi? Jika anda tidak pasti, layari laman web gumhealthcheck.com untuk membuat penilaian dalam talian secara percuma yang dapat membantu anda mendapatkan gusi dan gigi sihat sepanjang hayat.

Textual description of firstImageUrl

NAK BELI 2.0 – BELI-BELAH BARANGAN PRE-LOVED OLEH INFLUENCER DAN SELEBRITI

khatyaiman | 4/01/2019 12:41:00 pm | 4 Komen

NAK BELI 2.0 – BELI-BELAH BARANGAN PRE-LOVED OLEH INFLUENCER DAN SELEBRITI#siapacepatdiadapat


PETALING JAYA, 13 Mac 2019 hurr.tv kembali membawakan kepada penonton setianya sebuah rancangan beli-belah barangan pre-loved eksklusif, Nak Beli 2.0. Program 10 episod web ini memberikan peluang kepada penonton atau peminat untuk mendapatkan koleksi barangan peribadi milik influencer dan selebriti dengan harga menarik di laman web Beli@hurr iaitu http://shop.hurr.tv. Nak Beli 2.0 akan disiarkan secara langsung pada jam 8.30 malam setiap hari Rabu bermula 13 Mac 2019 di laman web dan aplikasi telefon pintar hurr.tv.
NAK BELI 2.0 – BELI-BELAH BARANGAN PRE-LOVED OLEH INFLUENCER DAN SELEBRITI #siapacepatdiadapat
KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com