BUDAK BUAT LIVE SITI JAMUMALL DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!! - KhatyAiman KhatyAiman: BUDAK BUAT LIVE SITI JAMUMALL DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!
Textual description of firstImageUrl

BUDAK BUAT LIVE SITI JAMUMALL DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

khatyaiman | 4/09/2019 12:53:00 pm | 8 Komen

BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

Baru-baru ini terdengar kisah perkahwinan budak buat live dapat tajaan kahwin setaraf artis. Memang boleh dikatakan macam wedding of the year juga ni sebab mewah. Itu yang dinamakan tuah ayam Nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!
BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!


Setiap pasangan yang ingin mendirikan rumah tangga, pastinya mempunyai pelbagai impian untuk menjadikan majlis perkahwinan itu yang terbaik dan akan menjadi memori yang paling indah dalam hidup. Ye la, kata orang kahwin itu sekali dan biarlah hingga ke hujung nyawa. Bagi pemilik nama SITI SURIANI dikenali sebagai Siti Jamumall ini sangat bertuah kerana dari impian yang kecil menjadi seperti wedding of the year.

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!


Katanya, pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

Apabila mendengar Siti Jamumall ini hendak melangsungkan perkahwinan, maka ramai yang ingin mengambil peluang untuk menawarkan sesuatu di majlis tersebut. Mana tidak,hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti. Ini satu jumlah yang besar untuk suatu majlis perkahwinan yang sebegini. Patut lah ianya nampak sangat mewah kerana para sponsor cuba memberi kan yang terbaik supaya ianya kelihat sangat cantik dan terbaik kejadiaannya pada hari majlis perkahwinan tersebut.

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!


BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!


Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. Ini membuatkan ramai pihak yang terlibat melihat akan potensi beliau dalam menjalankan tugas sangat bagus dan berjaya menawan hati pelanggan dalam membeli produk mereka. 

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej. Ini yang paling seronok bila baca sebab segala usaha semua berbaloi apabila mendapat bonus seperti ini. Bukan semua orang boleh merasa apa yang Siti jamumall dapat. Itu yang dinamakan bertuah badan. Jadi di sini boleh nampak satu benda yang sangat positif iaitu bekerja dengan ikhlas InsyaAllah akan akan ganjaran yang menanti anda.

BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!


BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!


BUDAK BUAT LIVE siti jamumall DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

Antara syarikat yang menaja perkahwinan Siti Jamumall ini bukan calang-calang syarikat tau. Jom kita tengok: 


Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma https://www.instagram.com/weddingsbyemma/ 


Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection 

bridal Grand Cake dari Mad About Cake 
https://instagram.com/madaboutcake_official 

Vip Menu dari Rumpun Selera 



Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty 
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/ 


Jamu dari Seri Lady Empire Resources 

Kain Pasang Diamond dari Irahsukri

Telekung dari Pretty Aini 

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza 
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/ 


Scarft dari Scarft By Mehrun 

Printed Box dari Art Creation Printing https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/ 


Perfume dari Luxe Essencia Resources 

Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort 



Melihat tatarias majlis ini, makanan, dengan gambar yang cantik membuatkan khaty sendiri berasa sangat wahhh. Ini sangat mengagumkan. Jadi, sesiapa sahaja berhak mendapat yang terbaik. Tetapi bagaimana kita berusaha itu salah perbezaanya. Bak kata pepatah, buat baik di balas baik. Mungkin anda yang seterusnya akan merasai keadaan yang sama seperti Siti Jamumall ini. Siapa kita untuk menidakkannya. Semoga SITI SURIANI dikenali sebagai Siti Jamumal ini dan pasanganya berbahagia hingga ke hujung nyawa. Dan di sinari suasana riang ria dengan zuriat yang soleh dan solehah. 

8 comments:

  1. wah..bertuah badan dapat 500 ribu... barulah nak kawen pun happy...heheheh

    ReplyDelete
  2. bertuah badan..tu la rezeki yang tak disangka kan

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah
    rezeki pengantin

    ReplyDelete
  4. wow.. murah rezeki dia.. cantik perantin

    ReplyDelete
  5. Rezeki dia. Beruntung sungguh siti ni. Dahlah cantik.

    ReplyDelete
  6. untung sungguh pasangan ni, moga kekal sampai jannah.

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com