Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle - KhatyAiman KhatyAiman: Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle
Textual description of firstImageUrl

Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle

khatyaiman | 5/31/2019 08:00:00 am | 2 Komen

Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle 

Assalamualaikum. Hai semua. Hari ini ada satu serum yang nak dikongsi bersama anda semua. Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle nampak macam best ja nak guna. Bukan apa, memang tengah usha serum sebab bila dah nak masuk lewat 30an, jeng jeng kena extra jaga kulit wajah. Bila tanya pada yang pakar, serum memang wajib di ambil kalau nak muka nampak sihat dan muda remaja. Sebab tu  pilih Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle untuk tengok hasilnya nanti.
Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle
Tengok pakaging nampak cantik dan comel. Simple dan mudah nak simpan. Rupanya serum ini bertindak sebagai serum wajah dan badan. Sangat multi-purpose la kan. Ianya juga terdiri dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya seperti Sodium Laureth Sulphate (SLS), parabens, derivetif haiwan, pewarna dan sebagainya.


Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle

Kenapa perlu guna Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle? Perkataan Antioksida itu  sebenarnya bukanlah sejenis ‘bahan’, tetapi fungsi bahan tertentu yang bertindak secara khusus ke atas kulit. Kalau anda nak tahu, antara cara paling berkesan bagi memperlahankan kerosakan kulit akibat radikal bebas adalah dengan mengambil bahan yang mengandungi antioksida. Jadi tepat lah ada memilih Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle  sebagai rutin anda untuk penjagaan wajah kan.

Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle

Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle  ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk yang ada kulit sensitif. Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle ini dermatologist tested, bebas dari sulphates and paraben dan ia tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya untuk jangka masa yang panjang seperti :-
  • No sodium lauryl sulfate
  • No sodium laureth sulfate
  • No animal derivatives
  • No mineral oil
  • No alcohol
  • No harsh detergent
  • No artificial colours
  • No EDTA
  • No propylene glycol
  • No synthetic fragrance

Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle

Tekstur Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle  ini agak pekat dan tidak mempunyai bau. Tapi itu normal sebab kalau wangi sangat takut-takut banyak pula bahan campuran yang bahaya kan.

Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle


Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle


Apa yang anda perlu tahun mengenai Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle.

Bahan penemuan : Tocotrienol

  • Tocotrienol dan tokoferol adalah ahli keluarga Vitamin E.
  • Walau bagaimanapun, Tocotrienol terbukti 40-60 kali lebih kuat sebagai antioksidan berbanding dengan biasa Vitamin E (alpha-tokoferol).
  • Tocotrienol adalah antioksidan yang kuat yang melindungi cahaya, radiasi dan ozon ultraviolet. Ia membantu mencegah penuaan kulit & meningkatkan keanjalan kulit dengan merangsang sintesis kolagen dengan mengurangkan aktiviti MMP, berpotensi berkesan dalam regenerasi kulit & kesan pelicinan.
  • Tocotrienol menggalakkan pemutihan kulit dengan mengurangkan aktiviti tyrosinase dan mengurangkan kandungan melanin. Ia juga berkesan dalam mengurangkan jerawat, keradangan dan kemerahan kulit.
  • Penggunaan jangka panjang Serum Antioksidan menggalakkan kulit yang sihat.
Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle

Cara menggunakan nya, lepas cuci muka, pakai toner dan sapu serum ni pada muka dan leher. Guna 2 kali sehari. Pagi dan malam.Selain muka,ianya boleh digunakan dibadan. Khaty buat macam lotion di tangan sebab ianya sangat cepat meresap ke dalam kulit. Jadi berbaloi sangat  guna Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle .

Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle

Jatuh cinta sangat dengan  Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle  sebab hasilnya selepas seminggu wauu sangat. Serasi dekat kulit wajah khaty sampai jerawat pun kecut.

Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle

Antioxidant Serum by Sanny & Joleen Lifestyle ni didatangi dalam dua saiz. Saiz kecil (10ml) besar (30ml). Untuk mendapatkan antioxidant serum ni secara offline pula, anda boleh pergi ke kedai farmasi yang terpilih sahaja. Kedai farmasi terpilih ni mostly ada di semua negeri termasuklah Johor, Pahang, Perak, Penang, Kuala Lumpur, Selangor, Terengganu, Kedah, Kelantan, Melaka dan juga Negeri Sembilan ( SENARAI FARMASI TERPILIH )

Untuk maklumat lanjut:

Website : Sanny & Joleen  
Facebook : Sanny & Joleen 

2 comments:

  1. Dah pakai serum ni . Memang best. Pakai dengan konsisten akan nampak hasil

    ReplyDelete
  2. macam menarik je ni...nanti update ea keberkesanannya��

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com