Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari dengan kita Beauties Col"La - KhatyAiman KhatyAiman: Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari dengan kita Beauties Col"La
Textual description of firstImageUrl

Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari dengan kita Beauties Col"La

khatyaiman | 8/13/2019 02:00:00 pm | 19 Komen

Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari dengan kita Beauties Col"La


Assalamualaikum hai semua.
Apabila semakin meningkat umur kan, ada sesuatu yang perlu dilakukan. Kulit semakin kering? Kulit semakin berusia ? Kulit mengelupas? Kulit bergaris garis halus?Ini lah masalah yang mengahantui khususnya para wanita kan. Jadi,kena cari lah makanan atau minuman yang dapat membantu dalam menangani masalah itu kan. Khaty nak kongsi satu produk dari Beauties Col'La yang mana bahan utama kan di asaskan dari buah delima. Satu produk yang sememangnya sangat Bagus untuk kulit. Sememang nya khususnya buat wanita yang bekerja ya atau pun suri rumah, mahukan sentiasa kelihatan cantik, menawan dan sihat untuk yang tersayang
Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari dengan kita Beauties Col

Beauties Col'La yang dirumuskan dari buah delima dan juga Gabungan kolagen, omega 2 dan vitamin C Sememang nya khusus untuk membantu Menyihatkan Kulit wajah.Tubuh kita mengandungi 30% hingga 40% protein yang dibina daripada kolagen. Ia adalah agen penghubung antara sel. Ia adalah agen utama dalam pembinaan tisu-tisu penghubung seperti tulang, tendon, ligament, salur darah dan kulit.

Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari dengan kita Beauties Col

KITA COL’LA  dirumus dengan kolagen marin yang berkualiti tinggi dengan ekstrak buah delima  yang membantu meningkatkan kesihatan kulit dalaman, mencerahkan kulit, menghilangkan kedutan, bantu menghilangkan masalah kulit kering, kulit kusam dan garis halus di kulit.Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari. 


Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari dengan kita Beauties Col



Menguatkan Kesihatan Kulit
  • Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • Mengurangi kedutan dan garis halus
  • Mengecilkan pori kulit
  • Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan
  • Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
Cara pengambilan KITA COL’LA


Campurkan 1 paket ( 6g ) ke dalam 100ml-150ml air suam. kacau/goncang sehingga larut dan minum serta merta selepas penyediaan. Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk  kesan yang terbaik. Ingat, 1 paket sehari selepas sarapan.




Tunggu apa lagi, senang kan nak cantik. Kena rajin dan konsisten ja awak. Kalau anda nak cuba, boleh dapat di guardian Malaysia ataupun secara online di shopee. Info lanjut :-

19 comments:

  1. Oh brand ni! Ada nampak kat Watsons tak silap and ramai jugak yg i tgok dah start pakai. Tapi itulah ada kolagen. Kita tak lah anti kolagen tapi kita alergik dengan most type of kolagen. Rasanya kolagen dia dapat daripada what source ya?

    ReplyDelete
  2. Patut la kulit dia lawo... Amik collagen Rupa2 nyaa...

    ReplyDelete
  3. Wah.
    Mudah beli. Guardian / shopee. Terbaik.
    Murah = affordable...
    Nak lawa, wajiblah invest dgn beli suplemen gini yg confirm selamat, kan.
    Meningkat umur, berkuranglah kolagen semulajadi.

    ReplyDelete
  4. First time dengar brand ni. ye la kan bila dah berusia, kolagen dalam badan pun berkurang dah. mungkin boleh consider untuk try produk ni.

    ReplyDelete
  5. sedapnya rasa pomegranate! suka betul dengan rasa masam masam buah delima tu. lepas tu khasiat buah delima memang tidak dapat disangkal lagi. sebab tu buah delima selalu jadi bahan utama produk produk yang melibatkan penjagaan kulit dan wajah.

    ReplyDelete
  6. waaaaaa sedapnya kalau ada rasa pomagrante.. smakin cantiklah khaty lepas ni..

    ReplyDelete
  7. wahhh..produk baru ke ni? Yaya baru kali pertama dengar jenama ni? Betul la..bila dah berusia ni kolagen dlm badan akan berkurang..nak kulit cantik kena lah invest. Menarik juga ye kolagen Kita Beauties ni..

    ReplyDelete
  8. wow! boleh cuba ni. baru first time dengar . banyak jugak khasiat boleh diperolehi.

    ReplyDelete
  9. first time dengar brand nih tapi tengok ada delima mesti sedap rasanya ....nanti boleh cuba ,suka jugak sebab nak jaga skin

    ReplyDelete
  10. Kalau tengok dari ciri2 benefit, utk orang dah berusia boleh nampak muda. Bagi hadiah dkt mak ayah ni mesti diorang seronok.

    ReplyDelete
  11. Kolagen memang banyak membantu - tak kisah la lelaki atau perempuan.
    Rawlins amik BB Plus Glo Collagen je

    ReplyDelete
  12. banyak juga khasiatnya yang penting jagaan kulit. masalah pembuangan pun satu jugak.

    ReplyDelete
  13. 1stt time dengar nama jenama ni.. tak pernh cuba lg.. mcm best!! nnti nk usha2 jugak la... kalau dr info ok sgt dh tu.... tq sharing tau

    ReplyDelete
  14. I have not heard about this brand yet… but looking at the ingredients and its benefits, quite promising… will give it a try one day

    ReplyDelete
  15. dah pernah nampak collagen ni kat drugstore sebelum ni tapi tak tau lah pulak benda ni ramai orang kata bagus

    ReplyDelete
  16. Sekarang banyak dah supplement kesihatan yang baik-baik dekat pasaran. Boleh la cuba ni. Nak cari pun senang je.

    ReplyDelete
  17. dulu rajin jugak minum makanan tambahan macam ni. tapi tu lah nak consume benda macam ni kena betul betul minum banyakkk air masak. sekarang mcm malas sikit lah hahaha

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com