ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah. - KhatyAiman KhatyAiman: ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah.
Textual description of firstImageUrl

ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah.

khatyaiman | 10/21/2019 10:37:00 am | 2 Komen

ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah.


Penggunaan mask khaty lebih suka menetapkan ianya pada waktu malam kerana pada masa itu adalah waktu yang paling tenang. Kurang 2 jam dari waktu tidur memang sangat sesuai. Khaty suka mencuba pelbagai jenis mask kerana ianya mempunyai kesan yang tersendiri kepada emosi dan ketenangan wajah. Ye lah kan, seharian penat bekerja tidak kisahlah di rumah mahupun di mana sahaja, kena belai wajah dengan baik kan.Terbaru khaty telah mencuba mask dari keluaran ID.AZ dari negara korea. Apa istimewa yang Mask ID.AZ ini, khaty akan kongsikan bersama dengan anda. 


ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.
ID.AZ merupakan satu jenama yang didatangkan jauh dari negara Korea dimana ia dicipta oleh Klinik Dermatologi Korea khusus untuk menganjalkan, mengurangkan kedutan dan membuatkan kulit kita menjadi anjal sentiasa. Ianya juga bagus dan pakar dalam mencantikkan v line @ v shape wajah. Nama ID merujuk kepada Asia Beauty Care manakala AZ pula bermaksud mengambil kira dari A sehingga Z. Memang terbaik la kan.
Kali ini terdapat 3 jenis mask dari ID.AZ yang masing-masing ada kelebihan tersendiri. Ianya juga masih mengekalkan fokus sambil mencantikkan kulit bentuk wajah juga turut dititikberatkan supaya kelihatan runcing. Tak banyak sedikit pun jadi lah.

1. ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask

ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.
Dikategorilan sebagai Nutrition Facial Mask 1's, ianya mempunyai kuasa emas yang boleh mencuci dan mencerahkan kulit, manakala madu dan royale jely pula akan menjadikan kulit anda anjal dan sihat.. Ianya boleh dilakukan sendiri dirumah dengan santai. begitu menjimatkan kos dan tenaga untuk keluar mencari spa kan. Apabila ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask terletak di wajah, dapat dirasakan seperti wajah di cengkam perlahan-lahan mengikut bentuk wajah. Ini adalah kesan dari salah satu bahan yang dikenali sebagai Hidrogel yang mana akan membentuk membentuk wajah agar menjadi tegang dan anjal.

Kepada anda yang mengimpikan merasai pengalaman penjagaan kulit  ditempat yang mewah dan mahal,
ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask memang adalah jawapan yang tepat buat anda. Jika anda memerlukan penjagaan kulit khas untuk hari istimewa pun juga boleh menggunakan ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask • Ianya juga sesuai pada anda yang mempunyai masalah kulit wajah kering dan kasar.
 
ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.
sebelum

ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask dirumuskan dari baha-bahan yang terbaik, di antaranya seperti emas, madu, royal jelly, propolis, ginseng merah, kolagen,ceramida, aloe, panthenol
ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.
 
ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.
 

Cara memakai ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask
Ianya perlu dilakukan lebih berhati-hati kerana mask nya terlalu lembut dan sensitif. Semasa khaty sedang membetulkan di wajah, teragak kasar sedikit, dah terkoyak tetapi sedikit la. Jadi nak cantik kena lemah lembut ya belai wajah. Perasan ada satu kelaianan pada ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask yang mana ianya tidak terlalu basah dan berair, letak sahaja ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask di wajah, terus melekap elok. Tunggu 10-20 minit juga lah baru tanggalkan ID.AZ Dermastic GOLDEN-Fit Mask tersebut. Ia lebih kepada untuk membentuk wajah kerana cengkaman nya dapat dirasakan selepas penggunaanya.
 
ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.
 selepas
ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.

2. ID.AZ Dermastic WATER-Fit Mask


ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.
 
Hydrating Facial Mask 1's merupakan mask yang boleh menenangkan wajah sekaligus tekanan yang dihadapi oleh kulit akibat Udara di sekeliling kita. Dirumus dengan bahan-bahan yang terbaik seperti Kolagen Air Laut yang mengandungi air laut dalam, kolagen laut, asid hyaluronic dapat dirasai serta merta apabila memakai Hydrating Facial Mask 1's . Selain itu, ianya juga amat cepat memberi  kelembapan pada kulit wajah. Cecair yang berada Bersama Hydrating Facial Mask 1's ini juga boleh digunakan sebagai pelembab di bahagian tangan juga.

Cara menggunakan Hydrating Facial Mask 1's  sama seperti anda memakai mask seperti biasa. Jika inginkan kegembiraan pada wajah, anda boleh cuba. Untuk pengetahuan anda, jika anda mahukan kulit wajah bersinar dan kelihatan anjal, anda harus kerap dan konsisten menggunakan Hydrating Facial Mask 1's

ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.

 
ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.

3. ID.AZ Dermastic BRIGHT-Fit Mask Brightening Facial Mask 1's

 
ID.AZ Fit-Mask | Menegangkan, melambabkan dan mencerahkan kulit wajah serta tips agar wajah kelihatan natural.
 
Seperti magic, kulit anda akan penuh dengan cahaya keserian di wajah di mana ianya kelihatan hampir sempurna terjaga dari dalam sebenarnya. Ia juga seolah-olah seperti dilahirkan dengan kulit wajah yang polos dan cerah.
Butir-butir Mutiara membuatkan wajah pengguna ID.AZ Dermastic BRIGHT-Fit Mask Brightening Facial Mask 1's  ini kelihatan sangat halus dan bersih. Ianya tidak mempunyai bau tetapi sangat menenangkan tekanan anda. 
Dirumus dari bahan-bahan yang terbaik seperti perar, asid hyaluronik, teh hijau, licorice, Witch Hazel, raspberry, blueberry, trehalose ini yang mana tak mungkin nada dapat menafikan keberkesanannya. 
Kepada anda yang ingin mencuba setiap mask keluaran dari ID.AZ ini, jangan lupa untuk kunjungi di mana-mana Watson yang berdekatan untuk membeli nya. Khaty berani garenti anda akan sangat berpuas hati dan tidak akan menyesal menggunakannya.Terima kasih di atas peluang dari pihak Butterfly Malaysia dan pihak ID.AZ kerana memberi peluang yang sangat hebat ini dikongsi Bersama anda.

2 comments:

  1. Suka semua fit mask ni...seminggu 2 kali SA guna..paling best yang golden tu...

    ReplyDelete
  2. Mimi memnag dah pakai mask ni memang best tau. Kulitbrasa fresh dan soft jer

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com