PG MALL WOW STORE : FREE SHIPPING PROMOTION - KhatyAiman KhatyAiman: PG MALL WOW STORE : FREE SHIPPING PROMOTION
Textual description of firstImageUrl

PG MALL WOW STORE : FREE SHIPPING PROMOTION

khatyaiman | 9/23/2020 10:30:00 am | 1 Komen

PG MALL WOW STORE : FREE SHIPPING PROMOTION

Ke sana ke sini kebanyakannya menggunakan pembelian melalui dalam talian. Sudah semestinya kalau nak membeli, nak cari satu kedai atau tempat dalam talian menyediakan pelbagai jenis barang yang anda mahu kan? PG Mall ( https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=585Platform) E-dagang nombor 1 di Malaysia dan satu-satunya platform e-dagang tempatan sejak 2017 dan kini semakin berkembang maju. Untuk pengetahuan anda,PG Mall juga tersenarai  top 3 dalam pencarian bagi pelanggan untuk membeli-belah.   [ http://iprice.my/insights/mapofecommerce/en ] . Kita dapat melihat bagaimana PG Mall telah berkembang dengan begitu baik sekali dari tahun ke tahun sebagai pemain e-dagang terkemuka di malaysia sehingga meninggalkan jauh beberapa syarikat pesaingnya yang lain. PG Mall juga menerima baik untuk semua jenis e-wallet dan pembayaran online. 


Ada beberapa jenis promosi yang hebat sedang berlaku dalam PG Mall ini. Semua ini akan membuatkan  kita semua rambang mata untuk berada dalam tempoh masa yang lama nak memilih barang yang kita suka. Tipu la kan kalau anda semua tidak suka bila nampak perkataan 'PROMOSI'
 
WOW STORE : FREE SHIPPING
up to 80% OFF Storewide discount
Daily Free Shipping with min spend RM30
Cash Back up to 3.5%



Top Merchant participate . Boleh la pilih mana satu yang anda berkenan. Banyak gilerr kan jenama yang terlibat.

Big Spoon Kitchenware  https://pgmall.my/BigSpoon-Kitchenware| coupon code : SPOONFREE

Fren Store https://pgmall.my/Fren-Store | coupon code : FRENFREE

Softlove Malaysia https://pgmall.my/Softlove-Malaysia-1 | coupon code : SOFTFREE

HI STYLE MALAYSIA  https://pgmall.my/HI-STYLE-OFFICIAL-STORE-1| coupon code : STYLEFREE

 Teng Mobile https://pgmall.my/TENG-MOBILE-1 | coupon code : TENGFREE

Shop X https://pgmall.my/ShopX | coupon code : SHOPXFREE

WangZheng Care https://pgmall.my/WangZheng-CARE-1| coupon code : WZHENGFREE

Mamami Health Food https://pgmall.my/Mamami-Health-Food-1| coupon code : MAMAFREE

Perma Glass https://pgmall.my/Perma-Glass | coupon code : PERMAFREE

Altron Mall https://pgmall.my/ALTRON-MALL-1| coupon code : ATRNFREE

Butik Bos Official Store https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store | coupon code : BUTIKFREE

 VV Mall https://pgmall.my/VV-MALL-1| coupon code : VVMALLFREE

 WJS  https://pgmall.my/WJS | coupon code : WJSFREE

Jazz & Co https://pgmall.my/Jazz-amp;-Co-1 | coupon code : JAZZCOFREE

WPN https://pgmall.my/WPM-Online-1 | coupon code : WPMFREE

Dr Morita https://pgmall.my/Dr.-Morita_-Malaysia-1 | Coupon code : MORITAFREE

Aromate https://pgmall.my/Aromate-1 | Coupon code : AROFREE



Bagi Super Brand Sales pula, pelbagai jenis barang seperti makanan dan gajet boleh di cari. Pastinya tumpuan khaty akan terus ke makanan sebab memang suka makan.

21st September -30th September 2020
RM20 OFF with min spend RM50
KOD DISKAUN : PGSUPER
Super Brand : Nestle, Gintell, Vivo, G2OOO, Revlon,Old Town, P&G, Focus Point , Hurix, 4S Professional, Pineng



Health & Beauty Essential Week . Jangan dilupakan juga untuk menjaga kesihatan kita. Sementara ada promosi, jom lah kita tengok jika ada yang bersesuaian dari hujung rambut hingga ke kaki

15September - 30 September 
RM25 off min spend RM100
 Free shipping capped at rm4 
Use code: LOVEPGHB25

Jangan berlengah lagi. Jom cepat² membeli belah di gedung online https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=585 . Nak jimat kan masa dan tak perlu nak bersusah payah nak keluar kan. Duduk rumah atau pejabat sambil-sambil tengok fon jengah la untuk window shopping tau.

1 comment:

  1. seronok shopping kat PG Mall ni kan..banyak pilihan

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com