Serum Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | 7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit - KhatyAiman KhatyAiman: Serum Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | 7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit
Textual description of firstImageUrl

Serum Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | 7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit

khatyaiman | 11/29/2021 10:30:00 am | 2 Komen

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | Serum baharu terdapat kelebihan7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit 

Sekarang kan, nak hilangkan double-chin tu, mudah sahaja. Pakai serum pun boleh nampak sedikit perubahan di wajah. Betul ka? mai khaty nak kongsi ada satu produk baru dari Safi. Namanya Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo.  Khaty sendiri dah guna dan nampak juga perubahan di wajah, tidak lah terus hilang ya. Serum ini lebih kepada bantuan dari segi produk kecantikan di mana, selain wajah boleh nampak tirus, kulit wajah pun semakin anjal dan berseri.


Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | Serum baharu terdapat kelebihan7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit

Safi adalah jenama penjagaan kulit Halal No 1 di Malaysia. Mereka sentiasa memperkenalkan teknologi baharu yang disokong oleh tuntutan klinikal dan saintifik untuk meningkatkan imej jenama dan kelayakan di kalangan pengguna.

Safi baru-baru ini telah melancarkan rangkaian Safi Youth Gold, rangkaian penjagaan kulit anti-penuaan & penaik yang merupakan peningkatan daripada pendahulunya, Safi Rania Gold. Rangkaian baharu ini bertujuan untuk menangkap dan menarik pengguna kategori anti-penuaan yang mencari penjagaan kulit anti-penuaan dengan formulasi yang lebih baik dan pembungkusan yang lebih menarik pada  harga yang berpatutan tetapi tanpa mengorbankan keberkesanan produk.

Selaras dengan keperluan pengguna semasa, Safi Youth Gold memperkenalkan dua itemterkini ke dalam rangkaian yang membantu mengurangkan masalah kulit penuaan seperti dagu berlapis & kulit kendur yang berpotensi mengurangkan keyakinan wanita moden masa kini. Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum dan Lifting 24K Serum Cleanser boleh Mengurangkan Dagu berlapis sebanyak *50% dalam masa 15 minit sahaja supaya anda kelihatan lebih muda dengan kulit yang lebih terangkat, berkontur dan berseri.

*50% ahli panel merasakan pengurangan dagu berganda berdasarkan penggunaan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | Serum baharu terdapat kelebihan7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit

Selain dari itu, tujuan nya juga adalah untuk meningkatkan kesedaran jenama, mulut ke mulut dan mengingati SAFI Youth Gold 2. Untuk memanfaatkan pengguna perlu membalikkan dan mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kulit kendur dan dagu berganda 3. Untuk berkomunikasi bahawa Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum boleh mengurangkan double chin sebanyak *50% seawal 15 minit. *50% ahli panel merasakan dagu berganda berkurangan berdasarkan ujian klinikal.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | Serum baharu terdapat kelebihan7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit

Untuk produk terbaharu dari Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum menyasarkan golongan  seperti di bawah :

1. Kebanyakkannya Melayu Perempuan 

2. Berumur 30 - 55 tahun 

3. MHI: 2,000 ke atas (wipro)

4. Wanita bekerjaya & suri rumah 

5. Tinggal di kawasan bandar dan pinggir bandar 

6. Agak berpengetahuan tentang penjagaan kulit 

7. Mula mengalami tanda-tanda penuaan seperti double chin dan kulit kendur 

8. Mempunyai Kedai terutamanya di Farmasi, kekal berhubung dengan dunia melalui media sosial iaitu Whatsapp, Instagram, Facebook, Google, Twitter & Youtube. 

9. Melihat produk kecantikan sebagai peranan sokongan dalam hidupnya, sering menggunakannya untuk berasa yakin dan kelihatan muda.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | Serum baharu terdapat kelebihan7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit


Ini adalah di antara maklumat mengenai produk bagi menyakinkan lagi anda untuk mencuba.

1.Merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur.

2. Mengurangkan 50% dagu berlapis dalam hanya 15 minit.

3.Tampil lebih muda dengan wajah lebih anjal, runcing dan tirus 

4. Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K yang lebih berkesan daripada Vitamin C biasa. Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit. Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi °7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan Kulit:

  • Menegangkan kulit
  • ✓ Meningkatkan keanjalan 
  • Mengurangkan garis halus & kedutan 
  • Meningkatkan kelembapan kulit 
  • Melindungi kulit daripada pengoksidaan 
  • Meningkatkan kehalusan kulit 
  • Memperbaiki kulit rosak "Berdasarkan ujian saintifik & klinikal. 

7. Harga berpatutan – hanya RM59.00, boleh didapati di semua cawangan farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada.

Lifting Golden C Duo Serum - https://bit.ly/3izM0fm Lifting 24K Serum Cleanser - https://bit.ly/3FpssEj

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo | Serum baharu terdapat kelebihan7 Dimensi Pemulihan Keremajaan Kulit


2 comments:

  1. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih adalah emosi manusia yang paling sehat. Makin kamu mengungkapkan rasa terima kasih atas apa yang kamu miliki, makin besar kemungkinan kamu akan memiliki lebih banyak lagi untuk mengungkapkan rasa terima kasih

    menyambut kelahiran bayi
    aqiqah di kemboja
    aqiqah anak

    ReplyDelete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com